Ορφέας Αυγουστίδης: «Μέσα στο 2022 θα κάνουμε γάμο και βάφτιση»

Τι αποκάλυψε για τη σύντροφό του, Γεωργία

Tι είχε πει για τον γιο του ο Ορφέας Αυγουστίδης στην εκπομπή «Happy Day» στις 9/9/21

Γάμο και βάπτιση του γιου τους οργανώνουν ο Ορφέας Αυγουστίδης με τη σύντροφό του, Γεωργία.  Όπως αποκάλυψε ο τηλεοπτικός Αστέρης από τον «Σασμό» στην εφημερίδα Real Life, το ζευγάρι που έχει κάνει ήδη σύμφωνο συμβίωσης, μέσα στο 2022 θα κάνει γάμο και βάπτιση σε στενό κύκλο για φίλους και συγγενείς. 

Ο Ορφέας Αυγουστίδης με τη σύντροφό του στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Η μηχανή του Τούρινγκ»

Ο Ορφέας Αυγουστίδης με τη σύντροφό του στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Η μηχανή του Τούρινγκ»- φωτογραφία NDP

Oρφέας Αυγουστίδης: Σπάνια βραδινή έξοδος με τη σύντροφό του Γεωργία

Σε ερώτηση για τη γνωριμία του με την αγαπημένη του Γεωργία, για την οποία λίγα γνωρίζει το ευρύ κοινό, ο ηθοποιός απάντησε ότι είναι επιχειρηματίας και ότι οι δυό τους είναι αρκετά χρόνια ζευγάρι. «Η ζωή μας είναι ωραία χωρίς να την περιγράψουμε προς τα έξω» είπε. 

To ζευγάρι σε βόλτα με τον γιο τους- φωτογραφία NDP

To ζευγάρι σε βόλτα με τον γιο τους- φωτογραφία NDP

Ο οκτώ μηνών γιος τους, που θα πάρει το όνομα Αχιλλέας, έχει μεγαλώσει την ευτυχία τους.  Όσο για το αν σκέφτονται δεύτερο παιδί με τη Γεωργία, ο Ορφέας Αυγουστίδης απάντησε ότι αυτό είναι κάτι που δεν οργανώνεται. «Εγώ είμαι μοναχοπαίδι, η Γεωργία έχει αδέλφια, ο καθένας έχει την άποψή του με το τι λειτουργεί καλύτερα για το παιδί. Από εκεί και έπειτα, άσε τη ζωή από μόνη της να κυλήσει. Είναι κουραστικό να τα οργανώνεις όλα. Και μόνο η σκέψη να τα ξέρω όλα από τώρα, μου δημιουργεί φόβο και πλήξη» είπε. 

Ορφέας Αυγουστίδης: Στο θέατρο με τη σύντροφο και τη μητέρα του

Όσο για την τηλεοπτική του συνύπαρξη με τη μητέρα του Μαρία Τζομπανάκη, η οποία υποδύεται την «καπετάνισσα» Καλλιόπη – μητέρα του Αστέρη, ο Ορφέας Αυγουστίδης σχολίασε ότι «αυτή η συνεργασία ήταν μια πολύ ωραία συνθήκη, είναι συγκινητικό και σπάνιο για εμάς τους δύο… Έχει περάσει και ολόκληρος χρόνος που δεν έχω βρεθεί με τη μητέρα μου δια ζώσης». 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top