Βασίλης Παλαιολόγος: Το πρωί νοσηλευτής και το βράδυ ηθοποιός

Οταλαντούχος ηθοποιός στην παρέα του «Breakfast@star»

Τον Βασίλη Παλαιολόγο τον γνωρίσαμε πριν από αρκετά χρόνια μέσα από την επιτυχημένη σειρά «Δύο ξένοι», όπου ήταν ένας από τους μαθητές του Κωνσταντίνου Μαρκορά (Νίκο Σεργιανόπουλο).

«Όταν έπαιξα στους Δύο Ξένους μου μπήκε το «μικρόβιο» της υποκριτικής. Ξεκίνησα τη σχολή και μετά το ένα έφερε το άλλο. Δε βλέπω τις επαναλήψεις στην τηλεόραση. Πάμε μπροστά», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star».

Παράλληλα με την υποκριτική τα τελευταία χρόνια εργάζεται και ως νοσηλευτής σε γνωστό νοσοκομείο των Αθηνών. «Το πρωί εργάζομαι ακόμα σε νοσοκομείο. Είναι δύσκολο, αλλά το έχω κάνει να φαίνεται εύκολο. Όλα γίνονται με κόπο. Καλούμαστε στο νοσοκομείο να αντιμετωπίσουμε πολύ δύσκολες καταστάσεις. Πρέπει να κρατηθείς εκείνη τη στιγμή. Τα βράδυ ανεβαίνω στο θεατρικό σανίδι και πρωταγωνιστώ στην παράσταση “Terror”».

Κλείνοντας, ο Βασίλης Παλαιολόγος μίλησε και για την προσωπική του ζωή δηλώνοντας: «Υπάρχει προσωπική ζωή. Όλοι χρειαζόμαστε τις στιγμές που είμαστε έξω από τη δουλειά. Δεν επεδίωξα να κάνω οικογένεια».
 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top