Μις Υφήλιος 2021: Μία Ινδή η ωραιότερη γυναίκα του κόσμου

Εκτός top 16 η Ελλάδα με τη Σοφία Αραπογιάννη στον Miss Universe 2021

Βίντεο μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων/instagram Miss Universe

Το βράδυ της Κυριακής (12/12), όλα τα φώτα ήταν στραμμένα στο Εϊλάτ του Ισραήλ, εκεί όπου διεξήχθη ο 70ος διαγωνισμός ομορφιάς «Μις Υφήλιος 2021».

Το Top 5 του διαγωνισμού Μις Υφήλιος 2021

Toν τίτλο της πιο όμορφης γυναίκας στον κόσμο για το 2021 κέρδισε η Χαρνάαζ Σάντου, με καταγωγή από την Ινδία.

 

Τη δεύτερη θέση κατέλαβε η Νάντια Φερέιρα από την Παραγουάη, την τρίτη θέση η Λαλένα Μσουάνε από τη Νότια Αφρική, την τέταρτη θέση η Κολομβιανή Βαλέρια Άγιος και τέλος στην πέμπτη θέση βρέθηκε η Μπεατρίς Γκόμεζ από τις Φιλιππίνες.

Η «Μις Υφήλιος 2021» που κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με την ομορφιά της και να στεφθεί η ομορφότερη γυναίκα στο κόσμο είναι 21 ετών και έχει ύψος 1,76 μ.

Τη μελαχρινή καλλονή έχει κερδίσει ο χώρος της υποκριτικής μιας και είναι ηθοποιός. Όταν δε βρίσκεται στα τηλεοπτικά πλατό απολαμβάνει να  κάνει yoga, ιππασία, ενώ λατρεύει και τον χορό.

Επίσης, στον ελεύθερο χρόνο της μπαίνει στη κουζίνα και μαγειρεύει για τα αγαπημένα της πρόσωπα ενώ αλαρώνει παίζοντας σκάκι.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Χαρνάαζ Σάντου είναι η τρίτη κατά σειρά Ινδή που κατέκτησε τον τίτλο της «Μις Υφήλιος». Η πρώτη που βρέθηκε σε αυτή τη θέση ήταν η Σουσμίτα Σεν το 1994 και αντίστοιχα το 2000 η Λάρα Ντούτα. 

Η Σοφία Αραπογιάννη εκπροσώπησε την Ελλάδα στον Miss Universe 2021 

Την Ελλάδα εκπροσώπησε η Σοφία Αραπογιάννη, η οποία δεν κατάφερε να μπει στο Τop 16 του διαγωνισμού ομορφιάς.

Η Σοφία Αραπογιάννη είναι 22 ετών, με καταγωγή από την Ιθάκη, η οποία ήταν και η νικήτρια του διαγωνισμού «Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS» .

Σοφία Αραπογιάννη

Σοφία Αραπογιάννη

 Η ίδια ετοιμάζεται να γίνει εμποροπλοίαρχος, καθώς φοιτά στην σχολή εμπορικού Ναυτικού της Ελλάδας. Μιλά τρεις γλώσσες: ελληνικά, αγγλικά και ισπανικά.

Σοφία Αραπογιάννη: Το μήνυμα της Ελληνίδας Miss Universe από το Ισραήλ

 Έχει ύψος 1,74 cm και είναι 50 κιλά. Διαθέτει μοναδική εξωτική ομορφιά, αφού με μπαμπά Έλληνα και μαμά από την Βενεζουέλα το αποτέλεσμα είναι άκρως εκρηκτικό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top