Μελίνα Μακρή: Εμβολιάστηκε στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της

«Ο δικός μου ο γιατρός με συμβούλευσε να το κάνω στον έβδομο μήνα»

H Μελίνα Μακρή, η οποία διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της, αποκάλυψε ότι εμβολιάστηκε πρόσφατα, ύστερα από συμβουλή του γιατρού της.

Μελίνα Μακρή: Έμαθε το φύλο του μωρού στον «αέρα» και έβαλε τα κλάματα

«Ανυπομονώ και είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί παράλληλα με την εγκυμοσύνη μου εργάζομαι κιόλας. Είχα και έχω μια πολύ καλή εγκυμοσύνη και είχα τον φόβο πότε θα κάνω το εμβόλιο, γιατί μέχρι τώρα δεν είχα προλάβει. Ο δικός μου ο γιατρός με συμβούλευσε να το κάνω στον έβδομο μήνα και το έκανα. Ανακουφίστηκα γιατί το είχα φόβο», δήλωσε στη «Super Κατερίνα» η τραγουδίστρια.

μελινα μακρη

Η έκππληξη του Φράνκι Λούβαρη στην εγκυμονούσα σύζυγό του, Μελίνα Μακρή

Η Μελίνα Μακρή αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει στο μωρό της: «Το όνομα το έχουμε προαποφασίσει. Γιάννης θα είναι. Από τον λατρεμένο μου πεθερό που τον έχουμε χάσει από τη ζωή και θέλω να τον τιμήσω».
 

«Δεν τους ζηλεύω καθόλου. Εγώ θέλω τη βολή μου. Αφού θέλει το παιδί να πάει, να πάει. Ζούμε σε μια εποχή που κυνηγάμε δουλειές και ευκαιρίες. Δεν μπορείς να τις αφήνεις να πάνε χαμένες. Φαντάζομαι ότι είναι οικονομικοί ο λόγοι και ποιοι είμαστε εμείς να κρίνουμε», είπε η τραγουδίστρια για καλλιτέχνες που αφήνουν τις δουλειές τους και πηγαίνουν σε ριάλιτι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top