Δέσποινα Βανδή: Γνώρισε τους γονείς του Βασίλη Μπισμπίκη

Το ζευγάρι ταξίδεψε έως το Λουτράκι

Full in love είναι η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης! Το ζευγάρι πλέον δεν κρύβει τον έρωτά του κάνοντας όλο και πιο συχνές δημόσιες εμφανίσεις.

Πριν από λίγες εβδομάδες έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στη στοά του κτιρίου «Μέγαρο Έβδομης Στέγης» στο κέντρο της Αθήνας για να δώσει το παρών στα εγκαίνια της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής «Τεχνών Εκατό» του Λάκη Λαζόπουλου.

Δέσποινα Βανδή: Το τραγούδι που αφιέρωσε στον Μπισμπίκη και η αντίδρασή του

 

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης σε τρυφερά τετ α τετ στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται ο Γιώργος Τσαλίκης με τον Μανώλη Κονταρό

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης σε τρυφερά τετ α τετ στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται ο Γιώργος Τσαλίκης με τον Μανώλη Κονταρό

Το ζευγάρι διασκέδασε και στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Μανώλης Κονταρός και ο Γιώργος Τσαλίκης με τη Δέσποινα να αφιερώνει στον αγαπημένο της την επιτυχία «Στην αυλή του Παραδείσου».

Βανδή - Μπισμπίκης: Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος

Η τραγουδίστρια  αφιέρωσε στον αγαπημένο της την επιτυχίας της «Στην αυλή του Παραδείσου»

Η τραγουδίστρια  αφιέρωσε στον αγαπημένο της την επιτυχίας της «Στην αυλή του Παραδείσου»

Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός αποφάσισαν να κάνουν και το επόμενο βήμα στη σχέση τους, μιας και η Δέσποινα Βανδή πήγε στο Λουτράκι και γνώρισε την οικογένεια του αγαπημένου της.

Δέσποινα Βανδή: Πώς ερωτεύτηκε τον Βασίλη Μπισμπίκη - Η γνωριμία στην Πάρο

Σύμφωνα με όσα είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στον «αέρα» της εκπομπής Τι λες τώρα, η Δέσποινα πήγε στην ονομαστική εορτή και στα γενέθλια της αδερφής του ηθοποιού, ενώ λίγες εβδομάδες νωρίτερα συνάντησε τους γονείς του Βασίλη Μπισμπίκη στο πατρικό του σπίτι. Εκεί ο ηθοποιός πήγε με την τραγουδίστρια για φαγητό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top