Δημήτρης Σταρόβας: Αποκάλυψε ότι δε γνώρισε ποτέ τον βιολογικό του πατέρα!

Όσα είπε ο γνωστός καλλιτέχνης λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της μητέρας του

Δείτε τη συνέντευξη του Δημήτρη Σταρόβα στην εκπομπή της ΕΡΤ

Πριν από λίγες εβδομάδες έφυγε από τη ζωή η μητέρα του, βυθίζοντάς τον σε πένθος.  

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Σταρόβα - «Έχασε» τη μητέρα του

Το απόγευμα της Πέμπτης, ο Δημήτρης Σταρόβας βρέθηκε στην εκπομπή Στούντιο 4, όπου για πρώτη φορά αποκάλυψε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο την ιστορία της οικογένειάς του

Η μητέρα του Δημήτρη Σταρόβα έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες εβδομάδες

«Ο βιολογικός μου πατέρας αρραβωνιάστηκε με τη μητέρα μου ερήμην της κι όταν έμεινε έγκυος εξαφανίστηκε, ήταν φυγόπονος. Εγώ δεν τον γνώρισα ποτέ. Όταν ήμουν στα 12, η μαμά μου παντρεύτηκε τον Σταρόβα και πήρα το όνομά του. Παντρεύτηκε για να γλιτώσει το κοινωνικό…», είπε αρχικά. 

Συγκινεί ο Σταρόβας για τον θάνατο της μητέρας του: Ήρθε η ώρα να ησυχάσει

«Δε γνώρισα ποτέ τον πατέρα μου, ούτε την οικογένειά του. Με τον βιολογικό μου πατέρα η μάνα μου δεν ήθελε να έχει καμία επαφή. Την είχαν προσεγγίσει πολλοί από το χωριό του πατέρα μου για να διεκδικήσει πράγματα επειδή ήταν ευκατάστατος. Παρόλα αυτά δε δέχτηκε ποτέ η μάνα μου τίποτα... Λαγαρίας ήταν το πατρικό της μαμάς μου και Κασάπογλου του βιολογικού μου πατέρα», αποκάλυψε ο Δημήτρης Σταρόβας. 

Δημήτρης Σταρόβας

Ο Δημήτρης Σταρόβας δε γνώρισε ποτέ τον βιολογικό του πατέρα

Για την απώλεια της μητέρα τους ανέφερε: «Έχασα τη μαμά μου στις 12 Νοεμβρίου μετά από ταλαιπωρία πολλών ετών. Κοιμόμουν με αυτήν τη σκέψη. Ξυπνούσα κι έλεγα τι θα γίνει τώρα. Πέρασα φρικτά. Ήταν τόσο βάρος, μετά από 3-4 χρόνια, τις τελευταίες ημέρες κοιμάμαι κανονικά. Δεν ξέρεις τι γίνεται». 

Δημήτρης Σταρόβας: Η απάντηση για τη σχέση με την κόρη του

«Ξαναπάντρεψα τη μάνα μου με το ζόρι στα 60 τόσα της για να έχει παρέα. Πέρασαν μια επταετία πολύ ωραία», κατέληξε ο γνωστός καλλιτέχνης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top