Μελίνα Μακρή: Μίλησε για την κρίση που πέρασε στον γάμο της!

Περιμένει το πρώτο της παιδάκι η γνωστή τραγουδίστρια

Δείτε τη συνέντευξη της Μελίνας Μακρή

Ο ερχομός του γιου της έχει κάνει τη Μελίνα Μακρή να πετάει από τη χαρά της, όπως εξομολογήθηκε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα

Μελίνα Μακρή: Έμαθε το φύλο του μωρού στον «αέρα» και έβαλε τα κλάματα

«Δόξα τω Θεώ όλα καλά με την εγκυμοσύνη μου. Είναι και δύσκολες οι εποχές, με Covid, οπότε προσέχω περισσότερο. Είναι ήσυχο, έχει βολευτεί. Είμαι 6,5 μηνών. Είναι μια ωραία, πρωτόγνωρη εμπειρία. Έμαθα το φύλλο του μωρού με ένα πάρτι στο σπίτι μου. Μου το ανακοίνωσαν με μια τούρτα. Χαίρομαι πολύ που είναι αγοράκι», είπε η τραγουδίστρια.

Μελίνα Μακρή

Η Μελίνα από τους Vegas περιμένει να κρατήσει αγκαλιά το πρώτο της παιδάκι

«Δεν έχω πάρει πάρα πολλά κιλά, η αλήθεια είναι. Παλιά όταν πάχαινα έπαιρνα μόνο στο πρόσωπο. Τώρα έχω μόνο κοιλιά. Έχω πάρει οκτώ κιλά με την εγκυμοσύνη. Επειδή έχω θυρεοειδή, hashimoto, δίνω αγώνα με τα κιλά. Το μωρό θα ήθελα από εμένα να πάρει τον δυναμισμό μου και από τον σύζυγο την ψυχραιμία και τη λογική του. Επίσης, ας του πάρει τα πεταχτά αυτιά, είναι ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό», αποκάλυψε δε και πόσα κιλά πήρε στην εγκυμοσύνη της. 

Δάκρυσε η Μελίνα Μακρή: «Ήμουν ένα φοβισμένο παιδί. Δεχόμουν bullying»

Η Μελίνα Μακρή μίλησε και για την κρίση που πέρασε ο γάμος της έναν χρόνο πριν. «Είμαι παντρεμένη από το 2015, αλλά μαζί με τον Φράνκυ είμαστε 13 χρόνια. Είναι ηχολήπτης αλλά λόγω της κρίσης στον κλάδο πλέον είναι υπεύθυνος προσωπικού σε δύο καταστήματα. Εγώ εδώ και δύο χρόνια κάνω ιδιαίτερα μαθήματα φωνητικής. Το 2020 περάσαμε κρίση στον γάμο μας. Με την καραντίνα και την αλλαγή του επαγγέλματός του ήταν μια δύσκολη φάση για εμάς. Περάσαμε μια φάση στεναχώριας κι αποξένωσης», εξομολογήθηκε.

Φράνκυ Λούβαρης Μελίνα Μακρή

Η Μελίνα Μακρή με τον σύζυγό της, Φράνκυ Λούβαρη /Φωτογραφία Instagram
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top