Μαρία Κωνσταντάκη: «Υπήρξα κακοποιητική σε σχέσεις μου»

Η δημόσια εξομολόγηση της ηθοποιού

Στη νέα της συνέντευξη, η Μαρία Κωνσταντάκη αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή και παραδέχτηκε πως στο παρελθόν έχει υπάρξει κακοποιητική με συντρόφους της. 

κωνσταντακη μαρια

Μαρία Κωνσταντάκη: «Υπήρξα κακοποιητική σε σχέσεις μου»

«Την πρώτη μου σχέση θα την έβαζα στις πιο τοξικές σχέσεις της ζωής μου… Πολλές φορές εγώ έχω υπάρξει κακοποιητική σε συντρόφους μου λεκτικά. Παλαιότερα χρησιμοποιούσα τη γλώσσα μου πολύ σκληρά σε σημείο που μπορεί να υποβίβαζα τον άλλο» είπε η ηθοποιός.

Η Μαρία Κωνσταντάκη για τα περιστατικά με Σερβετάλη και Χαϊκάλη

«Έχουμε συνεργαστεί με τον Άρη Σερβετάλη και θεωρώ ότι είναι ένα πάρα πολύ καλό πλάσμα. Θεωρώ ότι ήταν άδικο αυτό το “πέσιμο” που του έγινε, ότι αφήνει κόσμο άνεργο γιατί από τη στιγμή που ήταν μια κατάσταση που τη γνώριζαν ένα πεντάμηνο πριν θεωρώ ότι είναι μέριμνα της παραγωγής να εξασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή της παράστασης» είπε η Μαρία Κωνσταντάκη.

Σερβετάλης: Απάντησε για τον «Ρινόκερο» με ένα... μανταρίνι!

«Είναι κάτι φαντάζομαι πολύ δυσάρεστο για τους ανθρώπους που εμπλέκονται σε αυτή την ιστορία. Ενδεχομένως να είναι και μονόδρομος αυτή η λύση… Στο θέατρο πρέπει να είσαι πολύ τυχερός για να μην έχεις υπάρξει σε στιγμή έντασης που τα πράγματα έχουν ξεφύγει. Εγώ έχω υπάρξει σε ομάδα που ούτε καν πληρωνόμασταν που έχει υπάρξει πολύ σημαντική ένταση σε σημείο να εκσφενδονιστούν καρέκλες, να υπάρξει τραυματισμός» ανέφερε στην Super Κατερίνα για την αποχώρηση του Παύλου Χαϊκάλη από το θέατρο.

Χαμός με Σκορδά και Χαϊκάλη: «Ξέρεις τι σημαίνει άντρας παλαιάς κοπής;»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top