GNTM 4 - Full in love ο Στυλιανός: «Η Όλγα είναι το άλλο μου... ολόκληρο»

«Ερωτεύτηκα τα πάντα στην Όλγα»

Full in love είναι ο Στυλιανός Φλωρίδης και δεν το κρύβει! Το νεαρό μοντέλο βρήκε το άλλο του… ολόκληρο και όχι μισό όπως δήλωσε στο πρόσωπο της Όλγας.

Δείτε τον παίκτη που αποχώρησε από το GNTM 4!

Όλο αυτό το διάστημα το ζευγάρι προσπαθούσε να κρατήσει τη σχέση του μακριά από τις κάμερες του GNTM 4, αν και οι συμπαίκτες του γνώριζαν από την πρώτη στιγμή είναι μαζί.

GNTM 4- Στυλιανός: Το μήνυμα αγάπης στην Όλγα μετά την αποχώρησή του

«Υπάρχει ένας τεράστιος έρωτας με την Όλγα. Τι να πω; Με κέρδισαν τα πάντα επάνω της. Εξωτερική εμφάνιση, χιούμορ, εξυπνάδα. Είναι ένας απίστευτος άνθρωπος. Δεν αγαπώ εύκολα γενικά. Στα 29 μου πρώτη φορά γνώρισα κάποια σαν την Όλγα. Ερωτεύτηκα τα πάντα στην Όλγα. Βρήκα το άλλο μου… ολόκληρο και όχι μισό.  Όταν μπήκα στο GNTM 4 έλεγα έχει μόνο δουλειά, αλλά ποιος να μου το έλεγε πως δυο εβδομάδες μετά θα ήμουν με την Όλγα. Δεν περίμενα ότι θα ερωτευτώ σε διαγωνισμό. Όσο τέλειο ήταν το GNTM, άλλο τόσο τέλειο ήταν που γνώρισα την Όλγα. Προσπαθήσαμε πολύ να μη φανεί κάτι on camera, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν αντέξαμε και το ανακοινώσαμε χωρίς να το θέλουμε. Θα μου λείψει, μου φαίνεται τέλειο όταν τρώει. Θα γυρίσω στην Κύπρο για να δω τους γονείς μου, αλλά θα επιστρέψω Ελλάδα, λόγω της Όλγας. Σ’ αγαπώ Όλγα».

 


Όλγα: «Στον Στυλιανό με κέρδισε το χιούμορ του»

Η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» βρέθηκε στα παρασκήνια του διαγωνισμού μόδας μετά τη αποχώρηση του Στυλιανού κι εκεί συνάντησε την Όλγα.

GNTM 4: Η Όλγα αποχαιρέτησε τον Στυλιανό με τρυφερά φιλιά

«Είμαι αρκετά στεναχωρημένη. Έφυγε το στήριγμά μου. Με κέρδισε το χιούμορ του. Στην αρχή ξεκίνησε σαν πλάκα μεταξύ μας. Μου είχε δώσει ένα πεταχτό φιλί για να δούμε αντιδράσεις από τα παιδιά, αλλά τελικά δεν ήταν πλάκα. Ήθελα να του δώσω φιλί μετά από κάθε σετ αλλά κρατιόμουν. Πιστεύω ότι μέχρι να βγω θα έχει βρει ένα σπίτι στην Αθήνα», είπε το νεαρό μοντέλο.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top