Νίκος Βέρτης: Τι κάνει όταν πέφτει ψυχολογικά!

Ο ταλαντούχος ερμηνευτής άνοιξε την καρδιά του στο «Breakfast@star»

Πριν από λίγες ημέρες ο Νίκος Βέρτης ετοίμασε τις βαλίτσες του και ταξίδεψε έως το Βουκουρέστι, όπου έδωσε δύο συναυλίες.

Κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα, η Βασιλική Μπασιούρη και η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» τον συνάντησαν στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Νίκος Βέρτης: Σπάνια δημόσια εμφάνιση - Πού τον τσάκωσε ο φακός;

Ο τραγουδιστής δήλωσε πολύ χαρούμενος που κατάφερε σχεδόν μετά από δύο χρόνια να τραγουδήσει στο Βουκουρέστι. «Από ότι με ενημέρωσαν το Βουκουρέστι έχει εμβολιαστεί αρκετά. Έχει ξεπεράσει το 70% και αυτό μας βοήθησε να κάνουμε τη συναυλία και να χαρεί ο κόσμος. Λίγες ημέρες μετά τη συναυλία μου, πριν από δύο χρόνια, ξεκίνησε το lockdown στη χώρα».

Ο Νίκος Βέρτης στο Breakfast@star

Ο Νίκος Βέρτης στο Breakfast@star

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας ο Νίκος Βέρτης περπατούσε πολύ και προσπαθεί ακόμα να το κάνει 2-3 φορές την εβδομάδα. «Ο άνθρωπος όταν έχει κάποια προβλήματα κάνει κάποια άλλα πράγματα στη ζωή του. Όταν δεν έχει τα ξεχνάει και κάνει κάποια άλλα. Μέσα στην καραντίνα πηγαίναμε όλοι και περπατούσαμε. Τώρα είναι άδεια τα σημεία που πηγαίνω. Πάνε πολύ καλά οι εμφανίσεις μου στο μαγαζί. Ο κόσμος έχει ανάγκη να διασκεδάσει και να εκτονωθεί».

Βέρτης: Έχασα την ξαδέρφη μου από κορωνοϊό, νέα, χωρίς υποκείμενο νόσημα

Ο Νίκος Βέρτης αναφέρθηκε και στην επιτυχία που γνωρίζει το τραγούδι του «Σ’ αγαπώ» που θεωρείται μια αισιόδοξη πινελιά μέσα στην καραντίνα.

Διόλου τυχαίο το γεγονός, μιας και όπως αποκάλυψε ο ίδιος είναι το τραγούδι που ακούει όταν είναι πεσμένος ψυχολογικά. «Ακούω το «Σ’ αγαπώ» για να μου φτιάξει τη διάθεση. Αγαπώ πολύ αυτό που κάνω και θέλω να απολαμβάνω την αγάπη που μου δίνει ο κόσμος».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top