Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν που με πετάει στον γκρεμό

«Μόλις τελείωσε το γύρισμα ανατρίχιασα ολόκληρη» είπε η ηθοποιός

Για το συγκλονιστικό φιλμ που αναφέρεται στις γυναικοκτονίες και στο οποίο πρωταγωνίστησε μαζί με τον Έκτορα Λιάτσο μίλησε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Ο σκηνοθέτης πίσω από το viral βίντεο για την κακοποίηση των γυναικών

Πρόκειται για μία ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Μη με αφήσεις ποτέ» και εξιστορεί τον Γολγοθά μιας νεαρής γυναίκας, η οποία δολοφονείται από τον σύντροφό της κατά τη διάρκεια ενός καβγά.

χριστινα χειλα φαμελη

Σκηνή από το φιλμ

«Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν που με πετάει στον γκρεμό. Και πρακτικά και συναισθηματικά. Ήμουν λίγο κενή συναισθηματικά όταν γυρίζαμε το φιλμ, γιατί αλλιώς δε θα μπορούσα να παίξω. Όταν τελείωσε το γύρισμα, υπήρχαν στιγμές που ανατρίχιαζα ολόκληρη. Δεν μπορώ να το διανοηθώ», είπε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.

Σασμός: Οι πρωταγωνίστριες έχουν βρει τον έρωτα στη ζωή

Η ηθοποιός μίλησε και για την προσωπική της ζωή. Αυτή την περίοδο έχει σχέση με τον, επίσης, ηθοποιό Θανάση Τότσικα -τον αδελφό του Αποστόλη Τότσικα- ωστόσο εξομολογήθηκε ότι στο παρελθόν έχει υπάρξει ζευγάρι με άνθρωπο χειριστικό.

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: H ηλικία, η σχέση με τον Τότσικα και η καταγωγή της

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thanassis Totsikas (@zantot)

«Δεν έχω βιώσει κάτι ακραίο, αλλά η αγάπη είναι από μόνη της χειριστική. Αυτό το κτητικό «θέλω να ΄μαστε για πάντα μαζί, θέλω να ΄σαι για πάντα δικιά μου, δε θα σ’ αγαπήσει ποτέ κανείς όπως εγώ» είναι πράγματα λίγο περίεργα. Σε μία λεπτή γραμμή. Τέτοια έχω βιώσει», εξομολογήθηκε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top