Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ο χωρισμός και η απάντηση στις φήμες για νέο έρωτα

Όσα αποκάλυψε η ξανθιά καλλονή στο «The 2Night Show»

Ήταν τέλη Σεπτεμβρίου όταν έγινε γνωστό ότι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Αριστομένης Γιαννόπουλος χώρισαν!

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με τον πρώην σύζυγό της, Αριστομένη Γιαννόπουλο

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με τον πρώην σύζυγό της, Αριστομένη Γιαννόπουλο

H ξανθιά καλλονή μίλησε για τον χωρισμό της από τον πλαστικό χειρουργό στην εκπομπή «The 2Night Show»: «Με τον Αριστομένη είχαμε το ίδιο ήθος και τις ίδιες αρχές. Αυτό βγήκε και στον χωρισμό, γιατί πολλές φορές στον χωρισμό φαίνονται οι άνθρωποι, εκεί βλέπεις πράγματα που ούτε φανταζόσουν. Οι σχέσεις πιστεύω αλλάζουν μορφή, δεν χάνονται. Η αγάπη παραμένει, απλά μπορεί να αλλάξει μορφή. Από ερωτική, μπορεί να γίνει φιλική μια σχέση, όπως έγινε και με εμάς. Η αγάπη όμως παρέμεινε. Στην αρχή ένιωσα μια ανασφάλεια απέναντι στα media, αλλά δώσαμε λίγο χρόνο. Δε μου αρέσει να προβάλλω την προσωπική μου ζωή αλλά αυτό ήταν αναπόφευκτο. Εμείς χωρίσαμε Αύγουστο και αυτό βγήκε στα φώτα τον Οκτώβρη. Αφήσαμε λίγο χρόνο να το συνειδητοποιήσουμε πρώτα εμείς. Στην αρχή πίστευαν πάρα πολύ ότι υπάρχει κάποιο τρίτο πρόσωπο το οποίο μας οδήγησε στον χωρισμό, αλλά γίνεται και τώρα πολύ».

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Απαντά για τη φημολογούμενη νέα σχέση της

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απάντησε και στις φήμες που τη θέλουν να έχει σχέση με τον νεαρό επιχειρηματία Στάθη Σχίζα: «Έχει περάσει καιρός και δεν έχω δείξει κάτι για την προσωπική μου ζωή. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα ήμουν μόνη όπως αυτή την εποχή. Ήμουν άνθρωπος των σχέσεων, το είχα ψάξει αυτό και είχα πάει και σε ψυχολόγο. Γαντζωνόμουν πάνω από κάποιον, είχα ανασφάλεια. Δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top