Βέρα Μακρομαρίδου: Ο σύντροφός της, ο γάμος και οι εξελίξεις στον Σασμό

Η συνέντευξη της Άσπας από τον Σασμό στο «Breakfast@star»

Χρειάστηκε να περάσουν 10 χρόνια σκληρής δουλειάς και προσπάθειας στο θέατρο, μέχρι να καταφέρει η Βέρα Μακρομαρίδου να μπει στο θέατρο. Τελικά τα κατάφερε και πλέον την απολαμβάνουμε στη σειρά του Alpha, «Σασμός», όπου υποδύεται την «Άσπα».

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Breakfast@star» και μίλησε για τα πολλά casting που πέρασε μέχρι να καταφέρει να πάρει τον ρόλο.

«Πολλοί ηθοποιοί κάνουμε casting, αλλά εμένα μου πήρε λίγα χρόνια παραπάνω. Μου πήρε μια δεκαετία, αλλά ΟΚ μπορεί να συμβεί. Πήγα και στο casting του Σασμού, όπως πήγα και σε άλλα. Πήγα μετά τον κορωνοϊό, τότε είχαν αρχίσει να κινούνται λίγο τα νήματα. Πήγαινε και ξέχνα το, μην έχεις προσδοκίες. Ο σύντροφός μου πέρασε όλο το ζόρι κατά τη διάρκεια του κορωνοϊού. Η δεύτερη καραντίνα ήταν πολύ κλειστοφοβική για εμένα».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στον ρόλο της Άσπας αλλά και τις εξελίξεις που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια. «Η Άσπα θα προσπαθήσει να βρει την ευτυχία μέσα στο σπίτι. Στον δρόμο με ρωτάνε για τις εξελίξεις στον Σασμό. Δε θα είναι ευχάριστες οι εξελίξεις για την Άσπα. Έρχεται μεγάλη σύγκρουση».

Μπορεί στη σειρά να μην έχει βρει την ευτυχία, αλλά στην πραγματική της ζωή είναι ερωτευμένη με τον Αλέξανδρο Παπατριανταφύλλου, ο οποίος υποδύεται τον «Χρήστο» στη σειρά «Ήλιος».

«Σασμός»: Με αυτόν τον ηθοποιό από τον Ήλιο είναι ζευγάρι η «Άσπα»

Η Βέρα Μακρομαρίδου και ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου είναι ζευγάρι / φωτογραφία NDP

Η Βέρα Μακρομαρίδου και ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου είναι ζευγάρι / φωτογραφία NDP


Σκέφτεται άραγε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση με τον σύντροφό της; «Δε μου χρειάζεται να κάνω κάποιο επόμενο βήμα. Είμαστε σε πολύ ωραία βήματα τώρα. Θα μου άρεσε πάρα πολύ να μου κάνει πρόταση γάμου, γιατί αυτά τα πάρτι με τους γάμους και αυτό που μπορεί να φοράω μου αρέσει πάρα πολύ, αλλά νομίζω ότι όλο αυτό είναι μόνο το εφέ της υπόθεσης. Μπορούμε να έχουμε και άλλον λόγο για να κάνουμε ένα ωραίο πάρτι. Με ενδιαφέρει το γαμήλιο πάρτι».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top