Βισκαδουράκης: Μπήκα μωρό στο ορφανοτροφείο και έφυγα 18 χρόνων

Η συγκινητική εξομολόγηση του ηθοποιού

Μια εξομολόγηση από καρδιάς έκανε ο Θανάσης Βισκαδουράκης. Όπως είναι γνωστό ο ηθοποιός μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο της Θήβας και από μικρό παιδί ονειρευόταν ένα σπίτι στη θάλασσα.

Γνωστός ηθοποιός άφησε το θέατρο και πήγε στα… χωράφια!

«Θα ήθελα να έχω ένα σπίτι στη θάλασσα, ήταν το όνειρό μου. Από μικρό παιδί μου άρεσε η θάλασσα, μεγάλωσα στο Δήλεσι. Το χειμερινό ορφανοτροφείο ήταν στη Θήβα και το καλοκαιρινό στο Δήλεσι», είπε αρχικά στην εκπομπή «Fishy».

Θανάσης Βισκαδουράκης

Ο γνωστός ηθοποιός έφυγε από το ορφανοτροφείο όταν πήγε φαντάρος. «Μπήκα μωρό στο ορφανοτροφείο και έφυγα 18 χρονών που πήγα στο στρατό, δραπέτευσα. Όλοι το κάνουν αυτό, απλά φεύγουν, δεν υπογράφουν κάποιο χαρτί».

Θανάσης Βισκαδουράκης: Αυτή είναι η πιο περίεργη δουλειά που έχει κάνει!

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και σε μια πολύ συγκινητική συνάντηση που είχε πριν από χρόνια στο θέατρο. «Πριν χρόνια σε μία παράσταση, ήμουν πολύ συγκινημένος, και όταν τελείωσε η παράσταση, μου λένε οι ταξιθέτριες ότι θέλει να με γνωρίσει ένας κύριος. Δεν τον γνώρισα στην αρχή αλλά μου είπε ότι θα με γυρίσει 30 χρόνια πίσω. Αμέσως κατάλαβα ποιος είναι, κοκκαλώσαμε και οι δύο, δεν πίστευα ότι θα τον ξαναέβλεπα υπό αυτές τις συνθήκες. Ήταν ο άνθρωπος που τον βοήθησα να δραπετεύσει από το ορφανοτροφείο».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top