Ελληνίδα ηθοποιός: «Η κακοποίηση που βίωσα είχε τίμημα, έχασα δουλειές»

Εκτός από υποκριτικό ταλέντο έχει και τεράστια φωνή!

Δείτε τη συνέντευξη της Ευτυχίας Φαναριώτη στην εκπομπή του OPEN

Γνωστή στο ευρύ κοινό έγινε με τη συμμετοχή της σχεδόν 20 χρόνια πριν με τον κωμικό ρόλο της «Ρόδης» στο Καφέ της Χαράς, αλλά και λόγω της μοναδικής, λαϊκής της φωνή.

Χάρης Ρώμας Ευτυχία Φαναριώτη

Η Ευτυχία Φαναριώτη με τον Χάρη Ρώμα στην παράσταση Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ο λόγος για την Ευτυχία Φαναριώτη, που με αφορμή την παράσταση Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός στην οποία πρωταγωνιστεί, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Αυτό είναι Σαββατοκύριακο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κίνημα #metoo που ξέσπασε στον χώρο του θεάτρου την περίοδο της καραντίνας, ενώ αποκάλυψε και το τίμημα της κακοποίησης που δέχτηκε η ίδια στο παρελθόν.

Ευτυχία Φαναριώτη: Η «Ρόδη» επιστρέφει στο «Καφέ της Χαράς»!

«Λίγο με θορύβησε όπως όλο τον κόσμο, αλλά τελικά νομίζω ότι ήταν για όλους μια ευκαιρία να μπουν λίγο μέσα στον εαυτό τους, να δουν τι τους συμβαίνει και να πάρουν αποφάσεις για τη ζωή τους. Δεν είναι τυχαίο ότι όλα αυτά που γίνανε μετά, το #metoo κι όλα αυτά που ξεκίνησαν μέσα στην καραντίνα, θεωρώ ότι ήταν απόρροια μια απόφασης να πάμε μπροστά. Εγώ τη δική μου κακοποίηση τη χειρίστηκα όπως ήξερα. Όλα έχουν ένα τίμημα. Κι εγώ έχασα κάποιες δουλειές. Έτσι γίνεται», εξομολογήθηκε η ηθοποιός και τραγουδίστρια.

Ευτυχία Φαναριώτη

Η Ευτυχία Φαναριώτη σε παλιότερη δημόσια εμφάνισή της /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top