Τάσος Ξιαρχό: «Ζητώ συγγνώμη από την Μπάρκα. Ήμουν υπό την επήρεια χαπιών»

«Η Κόνι Μεταξά δε μου έστειλε ούτε ένα μήνυμα» παραπονέθηκε ο χορογράφος

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Τάσου Ξιαρχό

Την προηγούμενη εβδομάδα προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με ανάρτησή του στο Instagram, όπου έκανε ρατσιστικό σχόλιο για το σωματικό βάρος μιας κοπέλας.

Ο Τάσος Ξιαρχό τα βρήκε με τη Μέρι - Η φωτογραφία που ανέβασαν

Ο λόγος για τον Τάσο Ξιαρχό, που το πρωί της Τρίτης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα και την Κατερίνα Καινούργιου

Ισχυρίστηκε ότι έκανε πράγματι απόπειρα αυτοκτονίας κι ότι και έχει δεχτεί bullying στο παρελθόν. Παράλληλα εξέφρασε ανοιχτά το παράπονό του για την Κόνι Μεταξά η οποία, όπως είπε, δεν του έστειλε ούτε ένα μήνυμα να δει αν είναι καλά.

Κατερίνα Καινούργιου Τάσος Ξιαρχό

Ο χορογράφος Τάσος Ξιαρχό απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις της Κατερίνας Καινούργιου

«Είμαι γαλήνιος πλέον. Δε θα γύρναγα τον χρόνο πίσω. Καλώς μου συνέβη. Ένας influencer είναι για να δείχνει και τη ζωή του. Ίσως καλά που το έπαθα. Εκείνη η μέρα ήταν πολύ δύσκολη μέρα για μένα. Ήπια δυο-τρεις μαργαρίτες παραπάνω. Εγώ διάσημος έγινα πριν ενάμιση χρόνο. Ήταν και το αλκοόλ γιατί ήμουν πιο χαλαρός. Δεν ήμουν βίαιος. Δεν είμαι κακός σαν άνθρωπος. Η Μέρι έστειλε μετά μήνυμα σε ένα άλλο προφίλ που θεωρούσε πως ήταν δικό μου και την έκανε block και θεωρούσε πως την έκανα εγώ», είπε αρχικά.

«Έχω υποστεί bullying. Με κορόιδευαν μικρό επειδή είμαι ομοφυλόφιλος. Τα παιδιά δεν το δεχόντουσαν. Ήταν λάθος η στιγμή σε όλα της. Έκανα τη δημοσκόπηση μετά για να το χαλαρώσω. Τελικά δεν το χαλάρωσα, το χειροτέρεψα...», συμπλήρωσε.

Μέρι Παππά: «Ο Τάσος Ξιαρχό μου ζήτησε συγγνώμη και μου είπε να βρεθούμε»

Μετά τη συγγνώμη στη Μέρι Παππά, απολογήθηκε και για το ρατσιστικό σχόλιο στο Τik Tok για τη Δανάη Μπάρκα. Τα χάπια φταίνε για την ανάρτηση με τη «χοντρή παρουσιάστρια», ανέφερε ο χορογράφος. 

«Είχα καταναλώσει χάπια και ξύπνησα σε ένα χωράφι. Αυτό για τη Δανάη  δεν το είπα εγώ. Το κειμενάκι αυτό σβήστηκε και φάνηκε πως το είπα εγώ. Δεν το είπα εγώ. Το έγραψα εγώ, αλλά είπα πως δεν ήταν δικά μου λόγια. Ποτέ δεν είχα θέματα με άτομα με παραπάνω κιλά. Θέλω να ζητήσω ένα συγγνώμη πραγματικό για τη Δανάη, αλλά δεν ήταν δικά μου λόγια. Ήμουν υπό την επήρεια χαπιών. Για κάποιο λόγο το κειμενάκι σβήστηκε και καλύτερα, γιατί ανέφερα και το πρόσωπο που το είπε. Ξύπνησα και είδα όλα αυτά. Για αυτό έφτασα στην κατάσταση που έφτασα κι έκανα την απόπειρα», απολογήθηκε για «τη χοντρή παρουσιάστρια» που έγραψε στα social. 

Μέρι Παππά Τάσος Ξιαρχό

Η φωτογραφία... συμφιλίωσης με το Μέρι Παππά /Φωτογραφία Instagram

«Εγώ βρέθηκα από κοντά με τη Μέρι. Ήρθε στο σπίτι μου. Δεν είπαμε κάτι που χρειαζόταν να αναλύσουμε. Αράξαμε. Μιλήσαμε σαν δύο φίλοι. Τα συζητήσαμε όλα. Τρεις ώρες είπαμε πολλά πράγματα. Εδώ που έχω φτάσει δεν έχω φτάσει με κανένα κονέ, αλλά με τη δουλειά μου. Έφτασα ένα βήμα πριν τον θάνατο και υπήρξαν φίλοι μου, που δε μου έστειλαν ούτε μήνυμα. Με έκριναν τόσο έντονα, ενώ τους είχα δώσει την καρδιά μου», είπε για τη συμφιλίωση του με το κορίτσι.

Μετανιωμένος ο Τάσος Ξιαρχό - Θέλει να επικοινωνήσει με την κοπέλα

«Η Κόνι δε μου έστειλε ούτε ένα μήνυμα να δει αν είμαι καλά. Ό,τι και να έχω κάνει. Δε με πήρε ποτέ η Κόνι. Η Κόνι με ξέρει καλά κι έπρεπε να καταλάβει πως δεν το έκανα από κακία και μίσος», απάντησε για την πρώην κολλητή του, Κόνι Μεταξά.

Τάσος Ξιαρχό

Ο Τάσος Ξιαρχό «λύγισε» στην εκπομπή Super Κατερίνα

«Επαγγελματικά έχουν κλείσει πάρα πολλές πόρτες. Σίγουρα θα ξαναέρθουν δουλειές και θα γίνουν πολλά πράγματα. Έπρεπε να κάνω και κάποια χορηγικά στο Instagram, λόγω κορωνοϊού. Η κολλητή μου φίλη δε με άφησε στιγμή. Οι γονείς το λαμβάνουν διαφορετικά όλο αυτό. Πίσω από τις οθόνες όλα είναι εύκολα. Φοβόμουν να βγω από το σπίτι μου τις πρώτες μέρες. Δεν υπάρχει εξέλιξη χωρίς λάθος», είπε, μεταξύ άλλων, ο Τάσος Ξιαρχό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top