Βασίλης Μπισμπίκης: «Ζούσα άφραγκος, με φρόντιζαν οι τρανσέξουαλ»

Οι δύσκολες στιγμές που πέρασε στα πρώτα του βήματα

Δείτε το σχετικό βίντεο από το Breakfast@Star

Πολύ δύσκολες περιόδους έχει περάσει ο Βασίλης Μπισμπίκης στα πρώτα χρόνια της καριέρας του, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του.

Βασίλης Μπισμπίκης: Η τελευταία δημόσια εμφάνιση με την πρώην σύζυγό του

Βασίλης Μπισμπίκης Κομάντα & Δράκοι

Η καριέρα του Βασίλη Μπισμπίκη εκτινάχθηκε με τον ρόλο του «Βόσκαρη» στις Άγριες Μέλισσες

Όπως είδαμε στο Breakfast@Star, ο δημοφιλής ηθοποιός, που έχει έρθει στο προσκήνιο και μέσα από τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή, μίλησε στη Lifo, για μια από τις πιο σκοτεινές περιόδους της ζωής του: «Φυσικά ζορίστηκα πολύ όταν ήρθα από το Λουτράκι στην Αθήνα. Ήμουν άφραγκος κι ένας χαρακτήρας των άκρων και των καταχρήσεων κι αυτό το κομμάτι της ζωής μου έχει μεγάλη σχέση με τα “Κόκκινα Φανάρια” που ετοιμάζουμε, γιατί έζησα μέσα στο περιθώριο».

Βανδή - Μπισμπίκης: Οι φήμες, η γνωριμία και οι μυστικές συναντήσεις

Στη συνέχεια τόνισε: «Mέσα στις μεγάλες ταλαιπωρίες που πέρναγα, με μάζευαν κυριολεκτικά οι πο$&@νες και οι τρανς και με φρόντιζαν. Ζούσα στην Ομόνοια, σε ένα ξενοδοχείο και ήμουνα συγκάτοικός τους. Όταν είχε κρύο με βοηθούσαν πάρα πολύ, μου άνοιγαν τα μπουρδέλα και καθόμουνα στις σόμπες με τις τσατσάδες. Είναι σαν φόρος τιμής σε αυτά τα πρόσωπα η παράσταση, αλλά εμείς εδώ το πάμε ένα βήμα παραπέρα».

Βασίλης Μπισμπίκης

Μπισμπίκης: «Μετά τον Βόσκαρη δεν ήθελα να υποδυθώ άλλο τόσο κακό άνθρωπο»

Εκτός από ερωτευμένος, ο Βασίλης Μπισμπίκης βρίσκεται σε μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της καριέρας του. Πέρα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο Κομάντα και Δράκοι του MEGA, ετοιμάζει τη διασκευή του έργου Κόκκινα Φανάρια. Η παράσταση έχει στόχο να υμνήσει τους λεγόμενους... περιθωριακούς ανθρώπους, που κάποτε τον στήριξαν και τον βοήθησαν.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top