Βανδή - Μπισμπίκης: Οι φήμες, η γνωριμία και οι μυστικές συναντήσεις

Όλο το μυστικό παρασκήνιο της σχέσης τους

Σε κουτούκι των Εξαρχείων Βανδή - Μπισμπίκης - Βίντεο: Breakfast@Star

Αχώριστοι είναι η τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή και ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης, όπως μαρτυρούν οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα.

Βανδή – Μπισμπίκης: Όσα συνέβησαν στη βόλτα τους στα Εξάρχεια

Οι δυο τους κάνουν πλέον κοινές δημόσιες εμφανίσεις. Μετά την πρόσφατη φωτογραφία τους που κυκλοφόρησε από τη βόλτα τους στην Ερμού, ήρθε νέο ντοκουμέντο με τους δύο τους να απαθανατίζονται από τον φωτογραφικό φακό αγκαλιασμένοι σε κουτούκι των Εξαρχείων.

Τα on air σχόλια για Βανδή – Μπισμπίκη: «Το ειδύλλιο ήταν λίγο-πολύ γνωστό»

Βανδή - Μπισμπίκης

Η Δέσποινα Βανδή και ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης απαθανατίστηκαν μαζί στην Ερμού - Στιγμιότυπο Love it

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα του Γιώργου Πετρίδη στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», το ειδύλλιο ανάμεσά τους φαίνεται να έχει αναπτυχθεί πολύ πιο πριν.

Βανδή - Μπισμπίκης 2

Η κοινή εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη σε κουτούκι των Εξαρχείων που φούντωσαν τις φήμες - in.gr

Βανδή – Μπισμπίκης: Η γνωριμία στο… Διαφάνι

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, όλα ξεκίνησαν από το στούντιο ΚΑΠΠΑ. Στην αρχή φέρεται να υπήρξαν μεταξύ τους ισχυροί φιλικοί δεσμοί, που όπως όλα δείχνουν εξελίσσεται σε έναν μοιραίο έρωτα.

Το στούντιο όπου γυρίζεται η σειρά «Άγριες Μέλισσες» με τον Βασίλη Μπισμπίκη να έχει τον ρόλο του κακού Βόσκαρη ήταν κοντά με το εκείνο του «Just the 2 of us» όπου πήγαινε η Δέσποινα Βανδή. Οι δυο τους φέρεται να απολάμβαναν ο ένας την παρέα του άλλου.

Δέσποινα Βανδή\

Ακόμα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, δεν είναι τυχαίο πως την περασμένη άνοιξη τόσο η τραγουδίστρια για τις ανάγκες του «My Greece», όσο και ο ηθοποιός για τη σειρά «Κομάντα και Δράκοι» βρίσκονταν στην Κρήτη την ίδια περίοδο. Τα Χανιά και ο Ψηλορείτης δεν ήταν μόνο το ιδανικό σκηνικό για τα νέα τηλεοπτικά πλάνα της τραγουδίστριας, αλλά και το καταφύγιο δυο ανθρώπων που πάσχιζαν να κουμαντάρουν με τον δικό τους τρόπο τα αδιέξοδά τους.

Βασίλης Μπισμπίκης

Βανδή – Μπισμπίκης: Τα μαθήματα υποκριτικής που τους ένωσαν

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, καταλυτικό ρόλο στη νέα γνωριμία έπαιξε το έντονο ενδιαφέρον που έκρυβε πάντα η Δέσποινα Βανδή για την υποκριτική.

Η ανάγκη της να ζητήσει επιπλέον συμβουλές από τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη αναφορικά με τις υποκριτικές τεχνικές και τα σχέδια που είχε στο μυαλό της για μεγάλα μιούζικαλ, έγιναν η αφορμή για περαιτέρω συζητήσεις στο σπίτι του ηθοποιού στο κέντρο της Αθήνας. Μάλιστα, η μετακόμιση από τη συζυγική εστία φέρεται να συνέπεσε με τη γνωριμία τους.

Εξ ου και ότι οι φήμες για απανωτές συναντήσεις της Δέσποινας Βανδή στο νέο σπίτι του ηθοποιού στο κέντρο δεν ήταν καπνός χωρίς φωτιά, όσο και αν οι φίλα προσκείμενες στον ηθοποιό πηγές ισχυρίζονταν ότι η τραγουδίστρια επισκεπτόταν τον χώρο του για να συναντήσει τον κολλητό του φίλο.

Άλλο ένα κοινό σημείο μεταξύ της αγαπημένης τραγουδίστριας και του ηθοποιού φέρεται να είναι και οι κοινές πεποιθήσεις. Η κίνηση της Δέσποινας Βανδής το 2013 να «τινάξει» τη συνεργασία της με τον Νότη Σφακιανάκη στον αέρα, με αφορμή τις δηλώσεις του για τη Χρυσή Αυγή δεν άφησε ασυγκίνητο τον ηθοποιό. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top