Τζένη Καζάκου: «Φοβήθηκα τη σύγκριση με τη γιαγιά μου»

Όσα είπε η κόρη της Τάνιας Τρύπη και του Κωνσταντίνου Καζάκου

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Τζένης Καζάκου

Είναι νέα και πολύ όμορφη, έχει ταλέντο κι ένα όνομα… βαρύ σαν ιστορία

Ο λόγος για την Τζένη Καζάκου, την κόρη της Τάνιας Τρύπη και του Κωνσταντίνου Καζάκου, η οποία τη φετινή τηλεοπτική σεζόν πρωταγωνιστεί στη σειρά Συμπέθεροι από τα Τίρανα.

Τζένη Καζάκου: Η εγγονή της Καρέζη ποζάρει με σέξι εσώρουχα

Μιλώντας στο MEGA Καλημέρα την Παρασκευή, η νεαρή ηθοποιός στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μίλησε για τη γιαγιά της, Τζένη Καρέζη και το γεγονός της σύγκρισης αναμεσά τους

Τζένη Καζάκου

Νέα, όμορφη και με ταλέντο η εγγονή της Τζένης Καρέζη

«Τη φοβήθηκα λίγο τη σύγκριση με τη γιαγιά μου, γιατί αυτό το βίωνε κι ο μπαμπάς μου. Ακόμη δηλαδή το βιώνει και τον ρωτάνε πως αισθάνεται για αυτό. Από 'κει και πέρα όμως το τι θα κάνω εγώ είναι δικιά μου ευθύνη. Ναι μεν μπορεί να υπάρχουν ορισμένα ελαφρυντικά λόγω ονόματος, αλλά μία, δύο, τρεις...  Μετά, αν εγώ δεν μπορώ να ανταπεξέλθω στο επάγγελμα, θα με διώξει το επάγγελμα από μόνο του διότι δε θα συμφέρω. Ούτε σε παραγωγό ούτε σε σκηνοθέτη γιατί το επίπεδο της δουλειάς θα πέσει και δε συμφέρει κανέναν αυτό», είπε η Τζένη Καζάκου. 

Κωνσταντίνος Καζάκος: Με την πρώην, τη νυν και την κόρη του στο θέατρο

Μανούσος Μανουσάκης Τζένη Καζάκου Τάνια Τρύπη Κωνσταντίνος Καζάκος

Η Τζένη Καζάκου με τον Μανούσο Μανουσάκη τη μητέρα της Τάνια Τρύπη και τον πατέρα της Κωνσταντίνο Καζάκο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η γλυκιά ηθοποιός δήλωσε ότι θα ήθελε να συνυπάρξει με τους γονείς της σε κάποια θεατρική παράσταση: «Αν και δεν το έχω δοκιμάσει για να το πω με σιγουριά, φαντάζομαι πως θα είναι πάρα πολύ ωραία να βρεθούμε θεατρικά με τη μητέρα και τον πατέρα μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top