Οικονομάκου: Είχα ψυχολογικά θέματα που με έκαναν να μην είμαι ευτυχισμένη

Η εξομολόγηση ψυχής της ηθοποιού στην Ελένη Μενεγάκη

Η Αθηνά Οικονομάκου θεωρείται μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της.

Η Αθηνά Οικονομάκου κουρεύτηκε καρέ και της πηγαίνει πολύ!

Η ηθοποιός – επιχειρηματίας έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με τον Φίλιππο Μιχόπουλο με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον Μάξιμο και τη Σιέννα.

Αθηνά Οικονομάκου: Ανέβασε φωτογραφία με όλους της τους «έρωτες»!

«Αυτό που ζω είναι παραπάνω από που ονειρευόμουν να ζήσω ποτέ. Τα επαγγελματικά μου ήρθαν πολύ καλά από την αρχή. Πάλεψα πολύ και κατάφερα να το κρατήσω. Στο προσωπικό κομμάτι έχω πασχίσει πάρα πολύ για να τα καταφέρω, να έχω την οικογένειά μου σε αυτή την ηλικία και να νιώθω πλέον ότι δεν τρέχω να προλάβω. Νιώθω γαλήνη και ηρεμία και απολαμβάνω αυτά που έχω κατακτήσει. Δουλεύω για εμένα, δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν», είπε αρχικά η Αθηνά Οικονομάκου στην εκπομπή «Ελένη» και την Ελένη Μενεγάκη.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Athina (@athinao1konomakou)

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως στο παρελθόν πάθαινε κρίσεις άγχους και αυτό το γεγονός την οδήγησε να ζητήσει βοήθεια από ψυχοθεραπευτή.

«Νιώθω καλά με εμένα, αλλά αυτός είναι ένας δρόμος που θέλει δουλειά και μετά από χρόνια ψυχοθεραπείας. Πολλοί λένε ότι για να ζητήσεις βοήθεια πρέπει να έχεις κάτι πάρα πολύ σοβαρό, να είσαι τρελός. Είχα πολλά ψυχολογικά θέματα που με έκαναν να μην είμαι ευτυχισμένη, να μην είμαι ικανοποιημένη με τίποτα. Κανένας δεν καταλαβαίνει τι μπορεί να σου προσφέρει μια ψυχοθεραπεία. Εγώ δεν είχα νιώσει ότι το χρειάζομαι, πιέστηκα με τη δουλειά, έπαθα κρίσεις άγχους και έλεγα τι παθαίνω, δε με αναγνώριζα. Εκεί υπήρχε ένας φίλος που έκανε ψυχοθεραπεία και πήγα στη γυναίκα που πήγαινε. Ξεκινάς με έναν ψυχοθεραπευτή που να εμπιστεύεσαι ο οποίος θα σε καθοδηγήσει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top