Μαρία Ναυπλιώτου: «Είχα μία σχέση 10 χρόνων. Έφτασε πολύ κοντά στον γάμο»

Ποια είναι η σχέση της με τον χρόνο;

H Μαρία Ναυπλιώτου είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές και ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της. Η ίδια κάθισε απέναντι από τον Νίκο Χατζηνικολάου και μίλησε για όλα, ενώ αποκάλυψε πως στο παρελθόν έφτασε πολύ κοντά στον γάμο.

 

«Είχα μια σχέση όταν ήμουν νέα, 10 χρόνων, που ήταν λίγο πριν το γάμο, όμως δεν τα καταφέραμε και ευτυχώς γιατί αυτό ήταν το κομβικό σημείο για μένα που αναζήτησα και βοήθεια γιατί είχα πάρα πολλές απορίες και προβληματισμούς. Δεν έχει να κάνει με την καριέρα μου αυτή η επιλογή, έχει να κάνει με ουσιαστικότερα κομμάτια. Έχει να κάνει με το πως αντιλαμβάνομαι εγώ τη συντροφικότητα η έναν γάμο άσχετα αν πέσει μια υπογραφή στην εκκλησία η στο δημαρχείο. Δεν αποκλείω μια συντροφικότητα ή έναν γάμο για την προσωπική μου ζωή», δήλωσε αρχικά στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω».

Μαρία Ναυπλιώτου: Ποζάρει με μπικίνι στα 51 και εντυπωσιάζει!


Και συμπλήρωσε: «Το κεφάλαιο οικογένεια έχει κλείσει για μένα. Ήταν μια απόφαση που έκανα πολύ συνειδητή και δεν είναι ανοικτό. Είναι μια συνειδητή επιλογή που έγινε πολλά χρόνια πριν δεν χρειάστηκε να φτάσω στα πενήντα. Είμαι ανοικτή σε ανθρώπινες σχέσεις και ενδεχόμενα γιατί θέλω να ζήσω όμορφα».

Η σχέση της Μαρίας Ναυπλιώτου με τον χρόνο

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον χρόνο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πέρασα τη δύσκολη στιγμή στα 41 με 46… την τρέλα της μέσης ηλικίας που ο άνθρωπος έρχεται αντιμέτωπος με ένα καινούργιο φάσμα και αρχίζει να διαπραγματεύεται πια το γήρας, τη φθορά και το θάνατο ακόμα και αν τα σημάδια δεν είναι δυνατά. Και παρόλο που είχα αυτή τη δύσκολη εμπειρία με τους γονείς μου και ήρθα σε επαφή με τον θάνατο εις διπλούν μετά από παρατεταμένη ασθένεια, νόμιζα ότι είχα εξοικειωθεί, η αλήθεια είναι ότι τα είδα όλα. Μετά από αυτό όμως έφυγε η μεγάλη αγωνία. Χαίρομαι περισσότερο τη ζωή, απολαμβάνω περισσότερο, είμαι πολύ πιο ήσυχη, δεν έχω φόβο θανάτου, δεν έχω αυτή τη αγωνία, αυτό που με απασχολεί είναι οι άνθρωποι που αγαπώ να είναι καλά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top