Μάρκος Σεφερλής: «Δεν άντεχα από τον πόνο, ήθελα να ουρλιάξω»

Το φλερτ θαυμάστριας και η αντίδραση της Έλενας Τσαβαλιά

Ο Μάρκος Σεφερλής είναι γύρω στα 30 χρόνια στον καλλιτεχνικό χώρο και έχει κάνει πάνω από 50 παραστάσεις. Όπως είπε ο ίδιος οι καλλιτέχνες  δεν επιτρέπεται να ακυρώσουν παραστάσεις ακόμα κι αν αρρωστήσουν.

Μιλώντας στη εκπομπή «The 2night Show» αναφέρθηκε σε μια άτυχη στιγμή που είχε στο παρελθόν όταν έπαθε λουμπάγκο κατά τη διάρκεια παράστασης.

Καπετάνιος: Ο Μάρκος Σεφερλής είναι ο λόγος που δε μου κάνουν προτάσεις

«Δεν έχω ακυρώσει ποτέ παράσταση γιατί δεν επιτρέπεται να αρρωστήσουμε εμείς οι καλλιτέχνες. Έχω πάθει ζημιά σε παράσταση με τον Στέλιο Κρητικό, που κάναμε μια παντομίμα μποξ. Πριν κάνουμε το νούμερο, υπήρχε μια πρόζα με τον Ρωμανίδη κι εγώ ντύνομαι μποξέρ. Την ώρα που έβαζα τις μπότες έμεινα εκεί από την μέση μου και δεν πρόλαβα να ειδοποιήσω κανένα ότι έχω πάθει αυτό. Βγήκα σηκωμένος με λουμπάγκο κι έκανα το νούμερο. Δεν πρόλαβα να ειδοποιήσω γιατί ο Στέλιος έβγαινε από την άλλη μεριά, που έκανε τον αντίπαλο. Ξεκινά η πάλη κι ήθελα να λιποθυμήσω από τον πόνο. Σκυψίματα, με τράνταζε στην πλάτη του και τελείωσε μετά το νούμερο χωρίς να έχει καταλάβει τίποτα. Ευτυχώς μετά από αυτό το νούμερο πηγαίναμε σε διάλειμμα και βγήκα από την σκηνή και λιποθύμησα από τον πόνο. Δεν άντεχα από τον πόνο, ήθελα να ουρλιάξω. Πήρα παυσίπονο, μυοχαλαρωτικό και βγήκα για το δεύτερο μέρος».

Το φλερτ θαυμάστριας και η αντίδραση της Έλενας Τσαβαλιά

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά είναι αρκετά χρόνια μαζί και έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια. Άραγε τον έχει ζηλέψει πότε η σύζυγός του και αν ναι πώς αντέδρασε;  «Έχω φιλήσει γυναίκα στην σκηνή αλλά η Έλενα δεν ζηλεύει και δεν μου κάνει σκηνές γιατί ξέρει ότι είναι δουλειά. Μόνο μια φορά σε μπουζούκια γύρισε το μάτι της, όταν φεύγαμε κι άκουγε τι μου είπε μια κοπέλα. Όπως πέρασα δίπλα από ένα τραπέζι, με σταμάτησαν για φωτογραφίες. Μία κοπελίτσα μου «την έπεσε» κανονικά κι εκεί γύρισε το μάτι της Έλενας.

Πολύ κόσμια τής έδωσε να καταλάβει ότι δεν πρέπει να ελπίζει. Βέβαια εγώ μετά την βρήκα στο Instagram και της εξήγησα ότι αυτό δεν έπρεπε να το κάνει. Μόνο μια φορά που έγινε μπροστά της κι ήταν περίεργο το περιστατικό. Αλλά γενικά δε ζηλεύει, ξέρει την δουλειά κι ότι είμαι άνθρωπος που θέλω να βγαίνω και να ξεδίνω. Δε μου κάνει έλεγχο» πρόσθεσε ο Μάρκος Σεφερλής.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top