Ιωάννης Παπαζήσης: Δε σας αφορά η σχέση μου με τη Βανέσσα Αδαμοπούλου

Τι είπε ο ηθοποιός για την προσωπική του ζωή

Ο Ιωάννης Παπαζήσης μίλησε για όλα και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή, αλλά και τη για τη σχέση του με την Βανέσα Αδαμοπούλου μετά τον χωρισμό τους.

Παπαζήσης για Αδαμοπούλου: Το πιο ιερό πλάσμα που θα έχω πάντα στη ζωή μου

«Δεν σας αφορά η σχέση μας, γιατί δεν ξέρετε την ιστορία μας όλα αυτά τα χρονιά. Γιατί να σας μιλήσουμε για κάτι … Δεν σας έχουμε μιλήσει για τον πρώτο χρόνο, τον δεύτερο και τον πέμπτο. Γιατί να σας μιλήσω για τον δέκατο έκτο;  Δεν σας αφορά. Δε ζω μέσα στην ελληνική σόουμπιζ, εγώ δουλεύω και είμαι αλλού, επομένως δε γουστάρω να λέω τα προσωπικά μου», είπε αρχικά ο Ιωάννης Παπαζήσης και πρόσθεσε στη συνέχεια:

Ιωάννης Παπαζήσης: «Με τη Βανέσα έχουμε τις καλύτερες σχέσεις!»

«Παλιότερα, όταν ξεκίνησα αυτή τη δουλειά, θύμωνα με όσα γράφονταν για μένα και έπαιρνα τηλεφωνά στα “κίτρινα” περιοδικά. Θεωρούσα τόσο κιτς, παλιό και βλακώδες εκείνο το δελτίο ειδήσεων που μας έκραζε χωρίς λόγο εμένα και άλλους ηθοποιούς. Είχα σπάσει μια κάμερα στο αεροδρόμιο γιατί με κυνηγούσαν, ενώ τους είπα ότι δεν θέλω να μιλήσω», είπε ο Ιωάννης Παπαζήσης στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη.

Ιωάννης Παπαζήσης - Βανέσσα Αδαμοπούλου / Φωτογραφία: NDP

Το ζευγάρι ήταν 15 χρόνια μαζί ενώ έχει αποκτήσει μαζί έναν γιο, τον 6χρονο Ιάσονα. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top