Μάνος Κοκολάκης: Το νέο τραγούδι και το απραγματοποίητο παιδικό όνειρο

Όσα είπε ο ταλαντούχος τραγουδιστής στο star.gr

Ευαίσθητο και ταπεινό χαρακτηρίζει ο ίδιος τον εαυτό του. Εμείς θα προσθέσουμε ταλαντούχο και πολλά υποσχόμενο τραγουδιστή.

Ο λόγος για τον Μάνο Κοκολάκη, ο οποίος συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο talent show «The Final Four».

Ο Μάνος Κοκολάκης υστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο talent show «The Final Four».

Ο νεαρός ερμηνευτής με καταγωγή από το Ηράκλειο της Κρήτης μάγεψε το κοινό με τις ερμηνείες του και τη σκηνική παρουσία του και έφτασε μέχρι τον τελικό. Έχει ξεχωρίσει από τα πρώτα του δισκογραφικά βήματα, αλλά και από τις live εμφανίσεις του.

Ο Μάνος Κοκολάκης μίλησε στο star.gr, για την εμπειρία του στο talent show «The Final Four», το νέο του τραγούδι «Σταμάτα Να Κατέβω» που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, αλλά και το παιδικό όνειρο που δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει.


Πώς ένιωσες τη στιγμή του μεγάλου τελικού του «Final four»; Το είχες φανταστεί ότι θα έφτανες σε αυτό το σημείο όταν ξεκινούσες στο talent show;

Η εμπειρία στο Final 4 ήταν γενικά καταπληκτική! Μια πολύ καλά οργανωμένη παραγωγή με πολύ έμπειρους μουσικούς στη μπάντα και εξαιρετική κριτική επιτροπή και παρουσιάστρια. Στον τελικό ένιωθα πολύ όμορφα γιατί ήξερα πια πως από 5.000 υποψηφίους ήμουν στους 4 που είχαν επιλεγεί από κοινό και κριτές. Φυσικά υπήρξε άγχος, το οποίο όμως ήταν παραγωγικό και τελικά μετριαζόταν από τη μεγάλη μου χαρά για αυτό που ζούσα. Πολύ όμορφη στιγμή του τελικού ήταν το ντουέτο που έκανα με μια αγαπημένη μου τραγουδίστρια, την Πέγκυ Ζήνα. Η αλήθεια είναι πως δεν μπορούσα να φανταστώ εξ' αρχής ότι θα έφτανα σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού, παρόλο που έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Οι συμμετέχοντες πάρα πολλοί και ο τρόπος διεξαγωγής του διαγωνισμού άγνωστος στην αρχή. Η πορεία όμως με δικαίωσε.

Ποια στιγμή από την πορεία σου στο «Final Four» θυμάσαι πιο έντονα, ποια ανάμνηση θα κρατάς για πάντα και ποια στιγμή θες να ξεχάσεις;

Η στιγμή που θυμάμαι πολύ έντονα είναι η πρώτη μου "αναμέτρηση" με μια πολύ καλή τραγουδίστρια, την Εύη, και την μεγάλη στήριξη του κοινού τότε που μου επέτρεψε να συνεχίσω στο διαγωνισμό. Κρατάω πάντα μέσα μου τις πρόβες με την Πέγκυ Ζήνα και τις όμορφες συμβουλές της, τις κουβέντες με τα μέλη της κριτικής επιτροπής αλλά και την εικόνα των δικών μου ανθρώπων στις κερκίδες να πανηγυρίζουν. Δεν θέλω να ξεχάσω καμία στιγμή γιατί όλα αυτά που έζησα με οδήγησαν στον τελικό και όλο το παιχνίδι σε μια καινούρια πορεία με νέες ευκαιρίες.

«Σταμάτα Να Κατέβω» είναι ο τίτλος του νέου του τραγουδιού

Σε συναντάμε λίγο μετά την κυκλοφορία του νέου σου τραγουδιού από την Panik Platinum «Σταματα να κατεβω». Μίλησέ μας γι’ αυτό.

Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό! Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για την οποία περίμενα καιρό λόγω του κορωνοϊού και των συνεπειών του στη μουσική βιομηχανία. Η οικογένεια της Panik με δέχτηκε με χαρά. Ο Γιώργος Αρσενάκος στήριξε εξ' αρχής την επιλογή αυτού του τραγουδιού και η ικανοποίηση μου είναι μεγάλη που οι συντελεστές του είναι ο ένας καλύτερος από τον άλλο! Η Ελένη Γιαννατσούλια είναι μία από τις πιο καταξιωμένες στιχουργούς της γενιάς της, με τραγούδια που χρόνια θαύμαζα στο ενεργητικό της. Ο Πάνος Καπίρης, αντίστοιχα, είναι ένας πάρα πολύ σημαντικός συνθέτης και στο δημιούργημα αυτών των δύο κορυφαίων επαγγελματιών έδωσε εικόνα ο σκηνοθέτης του video clip, ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος, που η δουλειά του κάνει τις συστάσεις περιττές! Είναι μεγάλη μου τιμή που συνεργάστηκα με αυτούς τους ανθρώπους στο πρώτο μου single και εύχομαι να υπάρξει και συνέχεια. Χαίρομαι πολύ που λαμβάνω τόσο θετικά σχόλια για το τραγούδι!

Ειδικότερα σ’ έναν νέο καλλιτέχνη όπως εσύ, που τώρα κάνει τα πρώτα του βήματα στη δισκογραφία, πώς επέδρασε η πανδημία και το lockdown;

Η πανδημία ήρθε στην καλύτερη φάση της, έως τότε, σταδιοδρομίας μου. Εμφανιζόμουν σε μεγάλο μαγαζί της Αθήνας και έκανα πολλές εμφανίσεις και σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου. Ετοιμαζόμουν να ηχογραφήσω τα πρώτα μου τραγούδια και όλα πάγωσαν ξαφνικά για πολλούς μήνες. Ήταν μια πολύ δύσκολη συγκυρία για εμάς τους καλλιτέχνες, όπως και για τους υπόλοιπους ανθρώπους, όμως ευελπιστώ να επανέλθουμε σύντομα στην κανονικότητα και η ψυχολογία μας να αλλάξει προς το καλύτερο.

Έχεις κάποια σχέδια για εμφανίσεις τώρα που η διασκέδαση επέστρεψε;

Πρόσφατα έλαβα κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο, ενώ παράλληλα εμφανίζομαι στο Bofor στο Ηράκλειο Κρήτης.

Τι έχει αλλάξει και τι έχει μείνει ίδιο από τον Μάνο Κοκολάκη από τότε που μας συστήθηκε μέσα από το «Final Four»;

Δεν έχουν αλλάξει πολλά. Ο Μάνος παραμένει πάντα ο ίδιος χαρακτήρας, ευαίσθητος και ταπεινός. Δουλεύω, ωστόσο, παραπάνω εστιάζοντας στον στόχο μου και έχω γίνει πιο οργανωτικός και ακριβής.

Υπάρχουν κάποιοι καλλιτέχνες με τους οποίους θα ήθελες να συνεργαστείς;

Φυσικά και υπάρχουν! Θαυμάζω τον Νότη Σφακιανάκη, τον Γιάννη Πάριο, την Άννα Βίσση και πολλούς άλλους. Ένα παιδικό μου όνειρο, όμως, που δεν θα μπορέσω, δυστυχώς, να πραγματοποιήσω ήταν να τραγουδήσω με τον Αντώνη Βαρδή ή να έχω την τύχη να γράψει για εμένα ένα τραγούδι.

Υπάρχει κάποια συμβουλή που σου έχουν δώσει και κρατάς σαν φυλαχτό; Κι αν ναι, ποια είναι αυτή;

Είμαι πάντα ανοιχτός σε συμβουλές όταν καταλαβαίνω ότι πηγάζουν από καλή πρόθεση. Γενικότερα, φιλτράρω οτιδήποτε μου λένε και, αν νιώσω πως είναι σωστό, το ακολουθώ. Η συμβουλή που έχω πάντα στην καρδιά μου και ακολουθώ πιστά είναι αυτή της μάνας μου, να παραμείνω το παιδί που ξέρει.

Ποιος είναι ο Μάνος όταν δεν είναι στη σκηνή ή στο studio; Τι σου αρέσει να κάνεις και «τι σε χαλάει»;

Ο Μάνος και στο σπίτι ασχολείται ώρες με τη μουσική. Μου αρέσει να παίζω κιθάρα, να κάνω πρόβες, να βρίσκω νέους μουσικούς δρόμους, να γράφω τραγούδια... Περνάω πολύ χρόνο με την οικογένειά μου και με συγκεκριμένους καλούς φίλους. Στον ελεύθερο χρόνο μου κολυμπάω και παίζω τέννις. Μου αρέσει το καλό φαγητό, το γλυκό κρασί, η καλή παρέα. Δε "χαλιέμαι" εύκολα. Γενικά είμαι ήπιος και δεν κάνω καταχρήσεις ή υπερβολές. Ικανοποιούμαι με τα απλά και ουσιαστικά και είμαι εύκολα ευχαριστημένος!

Ο Μάνος Κοκολάκης αποκάλυψε ποιο παιδικό όνειρο δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top