Θοδωρής Μαραντίνης: Μίλησε ανοιχτά για τον έρωτα και την ψυχοθεραπεία

Όσα αποκάλυψε ο frontman των Onirama

Όσα είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης στην εκπομπή «Δυνατά» του Κωστή Μαραβέγια - Πηγή/βίντεο: Ερτ

Για το πώς βίωνε τον ερώτα στα 20 και πώς στα 40, αλλά και για την απόφασή του να κάνει ψυχοθεραπεία μίλησε ο τραγουδιστής Θοδωρής Μαραντίνης.

Καλεσμένος στην εκπομπή του Κωστή Μαραβέγια στην Ερτ, ο frontman των Onirama όχι μόνο τραγούδησε, αλλά μίλησε για όλα. Όταν ρωτήθηκε για τον έρωτα είπε:

Ο έρωτας στα 20 είναι παράφορος, στα 4ο έχει να κάνει πιο πολύ με τη λογική. Έχοντας περάσει ήδη τα 40 έλεγα ότι η καλή ισορροπία μεταξύ έρωτα, αγάπης, λογικής και αυτοσεβασμού είναι ο καλύτερος συνδυασμός.

Μαραντίνης - Μαραβέγιας

Θοδωρής Μαραντίνης - Κωστής Μαραβέγιας στο Θέατρο Άλσος. - ndp 

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι κάνει πολλά χρόνια ψυχοθεραπεία, στέλνοντας το μήνυμα ότι δεν είναι κακό να ασχολείται κανείς με τον ψυχικό κόσμο του:

«Κάνω πολλά χρόνια ψυχοθεραπεία, θεωρώ ότι με έχει βοηθήσει πολύ. Παρόλο που για μερικούς ανθρώπους παραμένει ταμπού εγώ πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό. Με προβληματίζει που κάποιοι άνθρωποι λένε "α δεν έχω κάποιο πρόβλημα". Δεν είναι θέμα προβλήματος, όπως φροντίζουμε το σώμα μας, φροντίζουμε το νου μας και την ψυχή μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top