Σασμός: Ο προσωπικός Γολγοθάς του ηθοποιού Ζαχαρία Κεφαλογιάννη

Η μυστηριώδης εξαφάνιση του αδερφού του 18 χρόνια πριν

Δείτε το trailer της σειράς Σασμός

Ο Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης, ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον σύζυγο της Μαρίας Τζομπανάκη στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, Σασμός, βιώνει εδώ και χρόνια το δικό του οικογενειακό δράμα.

Ο Δημητράκης από το «Νησί» παίζει στον «Σασμό» - Δείτε πώς είναι σήμερα

Το 2003, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, εξαφανίστηκε από την Κρήτη ο αδερφός του, με την οικογένειά του αλλά και τον ίδιο να τον αναζητάει μέσα από το Φως στο Τούνελ της Αγγελικής Νικολούλη.

Ο 27χρονος τότε Αλέξης Κεφαλογιάννης, εξαφανίστηκε με τη μηχανή του το απόγευμα της Τετάρτης 7 Μαίου 2003. Λίγες εβδομάδες μετά, η μηχανή του βρέθηκε παρκαρισμένη στο λιμάνι του Ηρακλείου. Ένα άλλο στοιχείο του αγνοούμενου νέου ήρθε στην επιφάνεια, αφού εντοπίστηκε σε διαφορετικό χώρο το σακβουαγιάζ με τα προσωπικά του έγγραφα. Παρά τις εκτεταμένες έρευνες της οικογένειας του και των Αρχών, δε βρέθηκε ποτέ ο ίδιος. 

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης, Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης είχε μιλήσει τότε στην τηλεοπτική εκπομπή, με την ελπίδα να μάθει την αλήθεια. «Όταν ακούμε ειδήσεις όπως ο εντοπισμός του σκελετού του τουρίστα Στίβεν Κουκ ή ενός άλλου σκελετού στην περιοχή Κοκκίνι Χάνι, ξυπνάνε μνήμες, γιατί είναι μια ανοιχτή πληγή η εξαφάνιση του Αλέξη στην οικογένεια μας. Ξυπνά όμως και η ελπίδα. Αν χτυπήσει τώρα ένα τηλέφωνο και μάθω κάτι τόσο δυσάρεστο για τον άνθρωπο μας, θα πω κι ευχαριστώ, γιατί θα μάθω την αλήθεια», είχε δηλώσει.

«Σασμός»: Η τρυφερή εξομολόγηση του «Μαθιού» για την κόρη του!

«Είμαι μισός όλα αυτά τα χρόνια γιατί μου λείπει ο αδελφός μου. Ήμασταν πολύ αγαπημένοι. Ο πατέρας μας γέρασε πια, είναι άρρωστος αλλά ακόμα περιμένει για ένα σημάδι του… Η μητέρα μας μαράζωνε, ώσπου πέθανε από τον καημό της χωρίς να πάρει μια απάντηση για την τύχη του», κατέληξε συγκινημένος ο αδερφός του.

Ο Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης έδωσε το όνομα του αδερφού του στη μοναχοκόρη του, Αλεξία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top