Ιωάννα Τούνη: Το «καυτό» φιλί στην παραλία με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Το ζευγάρι είναι ερωτευμένο και φαίνεται στη νέα ανάρτηση της influencer

Ένα από τα τρυφερά βίντεο της Ιωάννας με τον Δημήτρη

Τρισευτυχισμένοι και πολύ ερωτευμένοι είναι τους τελευταίους μήνες η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Οι δύο τους, αν και στην αρχή προσπαθούσαν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πλέον δεν κρύβουν τον έρωτάς τους.

Ιωάννα Τούνη: Η πρώτη αντίδραση μετά τη διαρροή του τιμοκαταλόγου της

«Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε κάποιο ιδιαίτερο love story στην αρχή. Η συνέχεια ήταν καλύτερη και πιο μαγική. Η αρχή έγινε λίγο με social media. Η διεκδίκηση έγινε μέσω social. Απαντούσα, δεν απαντούσα..», είχε πει πρόσφατα η Ιωάννα Τούνη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούrγιου, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να δηλώνει χαρακτηριστικά: «Το έπαιζε αδιάφορη. Είχαμε την κοινή μας φίλη την Δήμητρα Αλεξανδράκη γενικότερα. Είχαμε μιλήσει λίγο, οπότε υπήρχε ένα πάτημα. Γενικά είχε ένα υφάκι».

Ιωάννα Τούνη: Πήρε λουλούδια στον Αλεξάνδρου - Ο λόγος είναι... περίεργος!

Πριν από λίγη ώρα, η Θεσσαλονικά influencer δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια νέα κοινή φωτογραφία με το αγόρι της και είναι πολύ… hot!

J2US: Αυτά θα είναι τα ζευγάρια που θα τραγουδήσουν μαζί

Η φωτογραφία είναι απαθανατισμένη σε παραλία στην Ελαφόνησο και σε αυτή βλέπουμε το ζευγάρι να αγκαλιάζεται και να ανταλλάσσει ένα παθιασμένο φιλί.

instagram τούνη αλεξλανδρου

«Είναι δικός μου, συγγνώμη», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η οποία μέσα σε μία ώρα κοντεύει τα 100.000 likes!
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top