Τι είπε η Ελένη Γερασιμίδου όταν γνώρισε τον άντρα της: «Ζαβό είναι...»

Η αστεία εξομολόγηση της ηθοποιού on camera

Η σπουδαία ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου ήταν καλεσμένη μαζί με τον σύζυγό της κι επίσης ηθοποιό, Αντώνη Ξένο, στην εκπομπή «Στούντιο 4» και περιέγραψαν τη σχέση , την καθημερινότητά τους, ενώ αποκάλυψαν και τον τρόπο με τον οποίο γνωρίστηκαν πριν 41 χρόνια.

γερασιμίδου σύζυγος

«Γνωριστήκαμε στο σωματείο των ηθοποιών. Κατάλαβα ότι με κοίταζε κάποιος έντονα. Είδα έναν αγριωπό με μακριά μαλλιά και γένια, δεν κατάλαβα ότι ήταν και λίγο μικρότερος. Είναι 4 χρόνια μικρότερος μου. Τότε μόνο με κοιτούσε. Εγώ έμαθα που παίζει και πήρα μια φίλη μου και πήγαμε. Αυτός μόλις με είδε κάτω (στο κοινό) ταράχτηκε, αλλά έκανε το βαρύ πεπόνι. Όταν τέλειωσε η παράσταση, η οποία δεν μου άρεσε καθόλου, του είπα “δεν μου άρεσε η παράσταση, αλλά εσύ μου άρεσες” και τι μου απάντησε; “Τι σου άρεσα, σαν κορμάκι;”… Μετά φύγαμε με τη φίλη μου και είπα “ζαβό είναι”… Δεν απογοητεύτηκα. Πήγαινα συνέχεια στο σωματείο και αρχίσαμε κάποια στιγμή να βγαίνουμε, να κάνουμε πολλές βόλτες. Κάποια στιγμή, ένα βράδυ, του έδωσα ένα φιλί στο μάγουλο και από εκεί ξεκίνησε η ιστορία», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Γερασιμίδου.

Γερασιμίδου – Ξένος: Τι είπαν για τους καυγάδες στη σχέση τους

«Όλη την ώρα τσακωνόμαστε. […] Έχουμε τεράστιους καβγάδες, αλλά όχι σοβαρούς. Και πάντα οι καβγάδες μας τελειώνουν με γέλιο. Ο Αντώνης έχει συνέχεια μούτρα, τι να κρατήσει και άλλα;», είπε γελώντας η ηθοποιός.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top