Πάνος Ιωαννίδης: Τι πρέπει να κάνει μια γυναίκα για να την προσέξει;

«Στο τέλος θα μαγειρέψω στη σύντροφό μου αν όλα τα άλλα έχουν αποτύχει»

Ο Πάνος Ιωαννίδης εκτός από ένας καταξιωμένος σεφ είναι και ένας πολύ γοητευτικός άνδρας. Ο κριτής του MasterChef φροντίζει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» τον συνάντησε στο μαγαζί που έχει ανοίξει και συνδυάζει κινηματογραφικές βραδιές με υψηλή κουζίνα

 


Εκεί έκανε ένα σύντομο ταξίδι πίσω στον χρόνο και μίλησε για την αγάπη του για τη μαγειρική που ξεκίνησε από όταν ήταν μικρός και έβλεπε τις γιαγιάδες του να μαγειρεύουν, ενώ παραδέχτηκε πως δεν ήταν πολύ ήσυχο παιδί και δεν πήγαινε με τους… τύπους!

Πάνος Ιωαννίδης: «Βρίσκομαι αρκετό καιρό σε μία σχέση»

Μάλιστα, μπορεί να έφευγε από το σπίτι για μία βόλτα κάνοντας ένα ταξίδι τριών ωρών και αυτό για τα μάτια μιας κοπέλας! Μιλώντας για έρωτα ο σεφ θεωρεί πως όντως ο έρωτας περνά από το στομάχι. Όσο για το τι μπορεί να τον κερδίσει σε μια γυναίκα είναι το να ξέρει να μαγειρεύει γιατί όπως δήλωσε αυτό είναι ένα… συν!

Εκείνος θα μαγειρέψει στη σύντροφό του; «Ναι, στο τέλος θα μαγειρέψω αν όλα τα άλλα έχουν αποτύχει».

Βέβαια, δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στους καλούς του φίλους και συναδέλφους, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

 

Αραγε αν οι σεφ ήταν φαγητά ποια θα ήταν αυτά; «Αν ο Σωτήρης ήταν φαγητό θα ήταν ροφός και ο Λεωνίδας θα ήταν καπνιστή γλυκοπατάτα».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top