Μπαλατσινού - Κικίλιας: Νυχτερινή έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι!

Πού τους «τσάκωσε» η κάμερα του Breakfast@Star;

Ξεχωριστό ήταν αυτό το καλοκαίρι για την Τζένη Μπαλατσινού και τον Βασίλη Κικίλια μιας και ήταν το πρώτο μαζί με τον γιο τους. Μάλιστα, ο Κικίλιας junior βαπτίστηκε στις αρχές Ιουλίου στην Πάτμο. Ο νεοφώτιστος πήρε το όνομα Παναγιώτης – Αντώνιος.

Μπαλατσινού: Το γραφικό εκκλησάκι όπου έγινε η βάπτιση του γιου της

Ένα εντυπωσιακό, μάξι φόρεμα και σανδάλια επέλεξε η Τζένη Μπαλατσινού για τη βάφτιση του μωρού της στο εκκλησάκι στην Πάτμο

Ένα εντυπωσιακό, μάξι φόρεμα και σανδάλια επέλεξε η Τζένη Μπαλατσινού για τη βάφτιση του μωρού της στο εκκλησάκι στην Πάτμο


Πριν από λίγες ημέρες, το ζευγάρι πραγματοποίησε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση μετά τη βάπτιση του γιου τους. Η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» τους «τσάκωσε» τη στιγμή που πήγαιναν στα βραβεία «Χρυσοί σκούφοι 2021».

Τζένη Μπαλατσινού: Δείτε το παραδοσιακό τραπέζι που έστρωσε στην Πάτμο

«Καλή τηλεοπτική χρονιά» ευχήθηκε στη δημοσιογράφο της εκπομπής πρώην Σταρ Ελλάς, ενώ όταν ρωτήθηκε για το πώς είναι ο μικρούλης δήλωσε: «Όλα καλά. Καλή σας συνέχεια».

Όσο για το αν θα επιστρέψει τηλεοπτικά η γλυκιά μαμά δε θέλησε να κάνει καμία δήλωση και προτίμησε να βρεθεί στο πλευρό του συζύγου της που την περίμενε στην είσοδο.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top