Kylie Jenner: Είναι έγκυος ξανά - Το επιβεβαίωσε επίσημα με ένα βίντεο

H Stromi θα αποκτήσει αδερφάκι!

Έχει «βουίξει» ο τόπος τις τελευταίες εβδομάδες πως η Kylie Jenner είναι έγκυος για δεύτερη φορά, όμως εκείνη τίποτα. Σιωπή. Σήμερα όμως, όπως φαίνεται, ήταν η κατάλληλη στιγμή για τη διάσημη δισεκατομμυριούχο να επιβεβαιώσει τα ευχάριστα.

Έγκυος για δεύτερη φορά η Kylie Jenner!

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η 24χρονη επιχειρηματίας, ανακοίνωσε πως περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον σύντροφό της, τον ράπερ Travis Scott, δημοσιεύοντας ένα πολύ τρυφερό βίντεο.

Oι δυο τους έχουν ακόμη ένα παιδάκι, την 3χρονη Stormi.

εγκυος ξανά η κάιλι τζένερ

Kylie Jenner - Travis Scott/ AP Images

Στο βίντεο, η Kylie Jenner, μας δείχνει ακόμη και τη στιγμή που είδε το θετικό αποτέλεσμα στο τεστ εγκυμοσύνης της αλλά και την ώρα που τρέχει χαρούμενη στον αγαπημένο της και του το ανακοινώνει.

«Stormi, θα έχουμε ένα μωράκι», λέει η Kris Jenner στην εγγονή της και συνεχίζει: «Αυτή είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου».

Τον Απρίλιο του 2019, η Kylie Jenner, αποκάλυψε μέσω Instagram ότι θα ήθελε να κάνει και άλλα παιδιά. Κατά τη διάρκεια ενός Instagram live, είπε στην καλή της φίλη, Stassie Karanikolaou, ότι σίγουρα θέλει άλλα 7 παιδιά, αλλά όχι ακόμη.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top