Η Ρούλα Κορομηλά όπως δεν την έχουμε ξαναδεί: Με σκισμένο τζιν και t- shirt

Η πόζα από τις καλοκαιρινές της διακοπές

Δείτε όσα είπε πρόσφατα η Ρούλα Κορομηλά για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Η Ρούλα Κορομηλά μπορεί να απέχει από τα τηλεοπτικά πλατό, αλλά επικοινωνεί με τους θαυμαστές της μέσω των social media.

Ρούλα Κορομηλά: Το δημόσιο «ευχαριστώ» στους Έλληνες πυροσβέστες


Αυτή τη φορά η παρουσιάστρια έκανε μια ανάρτηση που μας ξάφνιασε! Ανέβασε μία φωτογραφία από τις καλοκαιρινές της διακοπές και όπως μπορείτε να δείτε το look της ήταν πολύ νεανικό.

Ρούλα Κορομηλά: Μας δείχνει τη μητέρα της!

Κάθεται κάτω από ένα δέντρο φορώντας ένα λευκό t- shirt, τζιν σκισμένο  παντελόνι και πάνινα παπούτσια. Ολοκλήρωσε το στυλ της με ένα πλεξιδάκι στα μαλλιά!

 «Μικρή υπήρξα «πρωταθλήτρια» σκαρφαλώματος δέντρων. Αμε! Ανέβαινα ψηλά κι αγνάντευα. Πόδια, χέρια καταγρατζουνισμένα. Παντελόνια στα γόνατα μόνιμα σκισμένα. Σκαρφάλωνα ταχύτατα πάντως κι αποσπούσα σημαντικά «μετάλλια» όπως παγωτό σοκολάτα και τσιχλόφουσκες. Όταν κατέβαινα από τα δέντρα στο σπίτι με περίμενε ένα ξεχωριστό «μετάλλιο». Αυτό της παντόφλας της μαμάς που πετάει και περνάει ξυστά από το σώμα αριστερά και δεξιά. Πρωταθλήτρια απόκρουσης και σ' αυτό το άθλημα! Δεν με πέτυχε ποτέ. Η ατάκα ωστόσο, ως προς τα παντελόνια μου ήταν η εξής: «Πω, πω, πώς θα κυκλοφορήσεις με σκισμένα παντελόνια, θα γελάει ο κόσμος! Υ.Γ. Η πόζα μου κάτω από το δέντρο σήμερα, μου θύμισε κάτι από παλιά!», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία της.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top