Mad Clip: «Σε περίμενα και δεν ήρθες ποτέ. Kαλό παράδεισο, αγάπη μου»

H Κατερίνα Ψύχου έκανε δυο συγκινητικές αναρτήσεις στο Instagram

Συντετριμμένοι είναι συγγενείς, φίλοι αλλά και πολλοί θαυμαστές του Mad Clip με τον άδικο χαμό του μετά από τροχαίο δυστύχημα που είχε τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου. 

Mad Clip: Σε live streaming η κηδεία του - Σήμερα το τελευταίο «αντίο»

H Αρετή ήταν η κοπέλα που άλλαξε για πάντα τη ζωή του Mad Clip, με άτομα του περιβάλλοντός του εκλιπόντα να υποστηρίζουν ήταν ζήτημα χρόνου να ξαναγίνει ζευγάρι με την επί 4 χρόνια αγαπημένη του.

Εκτός όμως από την πρώην σύντροφό του και την Άννα Μαρία Ηλιάδου που ήταν ζευγάρι τον τελευταίο μήνα, υπάρχει και μία άλλη κοπέλα που φαίνεται να είχε σχέση με τον τράπερ.

Αυτό έγινε γνωστό όταν η Κατερίνα Ψύχου έκανε δυο συγκινητικές αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να τον αποχαιρετήσει.

«Καλό Παράδεισο αγάπη μου. Εις το επανιδείν», έγραψε χαρακτηριστικά η νικήτρια του διαγωνισμού ομορφιάς Star GS Hellas 2020. Μια ανάρτηση όμως η οποία «κατέβηκε» μετά από λίγες ώρες για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.


Μάλιστα Κατερίνα Ψύχου φέρεται να περίμενε τον Mad Clip το μοιραίο βράδυ του δυστυχήματος, όπως έγραψε στο story που έκανε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top