Χατζηγιάννης: Νέα ανάρτηση όλο νόημα για τη Μακρυπούλια μετά τον χωρισμό

Δείτε τι δημοσίευσε στο προσωπικό του λογαριασμό στα social media

Στιγμιότυπα της Ζέτας Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια υπήρξαν για πολλά χρόνια ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σόου μπιζ. Πριν από λίγο καιρό, όμως, αποφάσισαν να διακόψουν την κοινή τους πορεία, καθώς όπως ανέφεραν οι ίδιοι, «ένιωσαν μια κόπωση έπειτα από 12 χρόνια μαζί».

Χατζηγιάννης: Το πρώτο μήνυμα μετά τον χωρισμό του από τη Μακρυπούλια

Ο γνωστός και πολύ αγαπητός τραγουδιστής έστειλε μέσω μιας νέας ανάρτησής του ένα συγκινητικό μήνυμα στην πρώην αγαπημένη του.

Μακρυπούλια - Χατζηγιάννης: Δείτε την τελευταία κοινή τους εμφάνιση

Για όσο ήταν ζευγάρι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια πάντα κρατούσαν χαμηλό προφίλ και απασχολούσαν τα Μέσα πολύ σπάνια. Ποτέ δεν έφερναν στο προσκήνιο όσα συνέβαιναν μεταξύ τους. Πλέον, όμως, τα πράγματα έχουν αλλάξει προφανώς μεταξύ τους και ο γνωστός τραγουδιστής αποφάσισε να στείλει το δικό του μήνυμα, με ένα τρόπο που ομολογουμένως δεν τον έχουμε συνηθίσει.

Μακρυπούλια – Χατζηγιάννης: Τίτλοι τέλους για το ζευγάρι – Η κοινή δήλωση

Μακρυπούλια - Χατζηγιάννης: Η γνωριμία, ο έρωτας και ο λόγος του χωρισμού

Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό ένα παλιό του τραγούδι, και όπως φαίνεται, η επιλογή δεν ήταν τυχαία. «Για πάντα θα μείνω, αν ρωτάς», δηλώνει ο τραγουδιστής και είναι σίγουρο σε ποιον απευθύνεται με αυτό το τραγούδι...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top