Χατζηγιάννης: Το πρώτο μήνυμα μετά τον χωρισμό του από τη Μακρυπούλια

Η ανάρτηση που έκανε με αφορμή τις πυρκαγιές

Στιγμιότυπα της Ζέτας Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Ο τραγουδιστής έχει συγκλονιστεί με τις καταστροφικές πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες σε ολόκληρη τη χώρα και θέλησε να κάνει μία ανάρτηση και να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram τα συναισθήματά του.

Φωτιά Βαρυμπόμπη: Εκκενώνονται Ιπποκράτειος Πολιτεία και Δροσοπηγή

«Χιλιάδες στρέμματα δάσους έγιναν και πάλι στάχτη. Πνεύμονες ζωής που περπατήσαμε απολαμβάνοντας την φύση χάθηκαν σε μια στιγμή... Ευτυχώς δε θρηνήσαμε ανθρώπινα θύματα που είναι το πιο σημαντικό όταν βλέπουμε την πορεία της φωτιάς να καίει τα πάντα στο πέρασμά της. Οι εικόνες με τα καμένα ζώα του δάσους που εγκλωβίστηκαν από τη φωτιά και δεν κατάφεραν να ξεφύγουν συγκλονίζουν. Πρώτη φορά περήφανα άλογα τρέχουν στο δάσος να σωθούν και περισυλλέγονται την τελευταία στιγμή. Η οικολογική καταστροφή είναι ανυπολόγιστη και η ευθύνη όλων μας είναι να προστατεύουμε συνειδητά τη ‘’Μάνα’’ γη…», έγραψε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Φωτιά Ηλεία: Πληροφορίες για εγκλωβισμένους - Τέσσερις τραυματίες

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης:

Aυτή είναι η πρώτη ανάρτηση του τραγουδιστή μετά την είδηση του χωρισμού του από τη Ζέτα Μακρυπούλια . Ένας χωρισμός, που απ΄ότι φαίνεται ήρθε λόγω της φθοράς που έφερε το πέρασμα του χρόνου στη σχέση τους. 

χαζτηγιαννης ζετα

Για πάνω από μια δεκαετία Μιχάλης & Ζέτα υπήρξαν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της σόουμπιζ /Φωτογραφία NDP 

Ζέτα Μακρυπούλια: Η ηλικία, η καταγωγή και το πραγματικό της όνομα

«Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και για αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί» ήταν τα λόγια του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού στην Espresso.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top