Μακρυπούλια - Χατζηγιάννης: Η γνωριμία, ο έρωτας και ο λόγος του χωρισμού

Το ζευγάρι χώρισε αθόρυβα έπειτα από 12 χρόνια - Συγκατοικούσε στη Γλυφάδα

Μετά από 12 χρόνια σχέσης η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν είναι πλέον ζευγάρι.

Η ηθοποιός – παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής αποφάσισαν να ρίξουν τίτλους τέλους στη σχέση τους και μέσα από μία κοινή τους δήλωση στην εφημερίδα Espresso εξήγησαν τον λόγο που τους οδήγησε στον χωρισμό.

Μακρυπούλια – Χατζηγιάννης: Τίτλοι τέλους για το ζευγάρι – Η κοινή δήλωση

«Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και για αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί», ανέφερε το πρώην ζευγάρι.

Χωρίζουν Μακρυπούλια – Χατζηγιάννης μετά από 10 χρόνια σχέσης;

 

Η γνωριμία της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Τα βλέμματα του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτας Μακρυπούλια διασταυρώθηκαν για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2010 στα βραβεία Mad.

Η συμπάθεια και η έλξη ήταν αμοιβαία και λίγες εβδομάδες αργότερα έγιναν ζευγάρι και απόλαυσαν τις πρώτες τους καλοκαιρινές διακοπές στην Πάρο. Η επιλογή του νησιού δεν ήταν τυχαία, αφού εκεί βρίσκεται το εξοχικό του τραγουδιστή.

Στην αρχή τόσο η Ζέτα όσο και ο Μιχάλης προσπάθησαν να προστατεύσουν τη σχέση τους, κρατώντας τη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2010 στα βραβεία Mad/ φωτογραφία NDP

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2010 στα βραβεία Mad/ φωτογραφία NDP

Λίγο καιρό αργότερα ο τραγουδιστής επιβεβαίωσε πως είναι ζευγάρι με την ηθοποιό, μιλώντας ανοιχτά για ότι συνέβαινε στην προσωπική του ζωή «Πήρα την απόφαση γιατί αυτό που ένιωθα ήταν αληθινό. Όταν ένιωσα ότι δε χρειάζεται να κρυβόμαστε το είπα ανοιχτά» είχε δηλώσει ο  Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Η Ζέτα στήριξε τον αγαπημένο της στα… δύσκολα!

Όλα αυτά τα χρόνια που το ζευγάρι ήταν μαζί πέρασαν και… φουρτούνες. Μία από αυτές ήταν όταν ο γνωστός μουσικοσυνθέτης πέρασε μια δικαστική περιπέτεια σε σχέση με τα οικονομικά του.  

Η Ζέτα στήριξε τον Μιχάλη όταν εκείνος είχε οικονομικά προβλήματα/ φωτογραφία NDP

Η Ζέτα στήριξε τον Μιχάλη όταν εκείνος είχε οικονομικά προβλήματα/ φωτογραφία NDP

«Βράχος» δίπλα του στάθηκε η Ζέτα για την οποία είχε μιλήσει με πολύ τρυφερά λόγια σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του στην εκπομπή «The 2Night Show»: «Η Ζέτα μπορεί να βάλει σε τάξη και τον πιο αδυσώπητο εργένη. Ήταν βράχος και το έδειξε στις πολύ δύσκολες στιγμές. Είναι ένας άνθρωπος υψηλής ηθικής, παιδείας και καλλιέργειας. Έχει τρομερή ευαισθησία και χαίρομαι που την έχω δίπλα μου, στη ζωή μου».

Το σπίτι στην Άνω Γλυφάδα και ο vegan Μιχάλης Χατζηγιάννης

Τα τελευταία χρόνια οι δυο τους ζούσαν κάτω από την ίδια στέγη σε ένα σπίτι στην Άνω Γλυφάδα. Ήταν ένα minimal σπίτι με μεγάλα μαξιλάρια στους καναπέδες και ξύλινο πάτωμα. Πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν οι τεράστιες τζαμαρίες και το γκρι χρώμα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @zeta_makripoulia_official

Η Ζέτα Μακρυπούλια πολλές φορές έμπαινε στην κουζίνα για να ετοιμάσει διάφορες λιχουδιές για εκείνη και τον σύντροφό της. Σε μία από τις συνεντεύξεις της η Ζέτα είχε αστειευτεί λέγοντας πως δυσκολεύεται με τα φαγητά μιας και ο καλλιτέχνης είχε αποφασίσει να γίνει vegan. «Δεν έχω γίνει ακόμα (vegan). Αλλά τρώω πάρα πολλά vegan πράγματα. Λόγω Μιχάλη», είχε δηλώσει στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα».

Οι δημόσιες full in love εμφανίσεις Μακρυπούλια - Χατζηγιάννη 

Η παρουσιάστρια και ο μουσικοσυνθέτης είχαν κάνει αρκετές δημόσιες εμφανίσεις και ο έρωτάς τους δεν κρυβόταν.

Πολλές φορές η Ζέτα τον είχε απολαύσει επί σκηνής, ενώ οι δυο τους πόζαραν αγκαλιασμένοι και full in love στον φακό. Μάλιστα, το 2019, οι δυο τους είχαν συνυπάρξει και τηλεοπτικά. Τότε η Ζέτα παρουσίαζε το talent show «The Final Four» και ο Μιχάλης ήταν στην κριτική επιτροπή.

Ζέτα και Μιχάλης σε μία από τις full in love δημόσιες εμφανίσεις τους/ φωτογραφία NDP

Ζέτα και Μιχάλης σε μία από τις full in love δημόσιες εμφανίσεις τους/ φωτογραφία NDP

Η τελευταία κοινή φωτογραφία στα social media

Η τελευταία φορά που οι δυο τους πόζαραν στον φωτογραφικό φακό ήταν την Πρωτοχρονιά του 2021.

Επέλεξαν να δημοσιεύσουν μία κοινή φωτογραφία τους με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς τους, τα τρία κατοικίδιά τους μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο τους, θέλοντας να ευχηθούν «Καλή Χρονιά»!

Μπορεί οι περισσότεροι να πίστευαν πως το ζευγάρι ετοιμάζεται να ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά τελικά επέλεξε να χωρίσει φιλικά και ήρεμα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @zeta_makripoulia_official

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top