Εκτός καραντίνας η Νικόλ Κίντμαν στο Χονγκ Κονγκ 

Αντιδράσεις για την απόφαση της κυβέρνησης να την εξαιρέσει 

Video του AP για τις αντιδράσεις στο Χονγκ Κονγκ σχετικά με την εξαίρεση της Νικόλ Κίντμαν από το μέτρο της καραντίνας για τους ταξιδιώτες

Η διάσημη ηθοποιός Νικόλ Κίντμαν απαλλάχθηκε από το μέτρο της υποχρεωτικής καραντίνας για τους ταξιδιώτες που φθάνουν στο Χονγκ Κονγκ λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις.

Νικόλ Κίντμαν Χονγκ Κονγκ

Η Νικόλ Κίντμαν σε παλαιότερη επίσκεψη στο Χονγκ Κονγκ 

Nicole Kidman: Δείτε την τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της

Η κυβέρνηση του Χονγκ Κονγκ ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι εξαίρεσε από την καραντίνα ένα άτομο για να ασκήσει «τα επαγγελματικά του καθήκοντα» μετά από αναφορές ότι η 54χρονη ηθοποιός από την Αυστραλία δεν χρειάστηκε να περάσει χρόνο σε καραντίνα, όταν έφτασε στην πόλη για τα γυρίσματα τηλεοπτικής σειράς.

Νικόλ Κιντμαν και Σαρλιζ Θερόν «θύματα» σεξουαλικής παρενόχλησης

Στην ανακοίνωση της κυβέρνησης του Χονγκ Κονγκ τονίζεται ότι η εξαίρεση επιτράπηκε λαμβάνοντας υπόψη ότι η απρόσκοπτη επαγγελματική δραστηριότητα του ατόμου, το οποίο δεν κατονομάζεται, συμβάλει στην ανάπτυξης της οικονομίας του Χονγκ Κονγκ.

Φουλ ερωτευμένοι Νικόλ Κίντμαν- Κιθ Έρμπαν μετά από 11 χρόνια γάμου! Τα καυτά φιλιά στα CMT Awards

Η Νικόλ Κίντμαν, η οποία φέρεται να έφθασε στο Χονγκ Κονγκ αεροπορικώς από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας που πλήττεται από την πανδημία, εθεάθη στην πόλη αυτήν  την εβδομάδα.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top