Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Φοβήθηκα όταν διαγνώστηκα με κορωνοϊό»

Τι ήταν αυτό που τον ενόχλησε κατά τη διάρκεια της καραντίνας;

Πριν από λίγους μήνες ο κορωνοϊός «χτύπησε την πόρτα» του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Το μέλος των «Ράδιο Αρβύλα» όταν έμαθε πως είναι θετικός στον ιό φοβήθηκε γιατί όπως είπε δεν ήξερε τι να περιμένει.

«Ράδιο Αρβύλα»: Θετικός στον κορωνοϊό ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Ο κορωνοϊος «χτύπησε» τους «Ράδιο Αρβύλα» - Ποιος έλειπε από την εκπομπή;

«Ευτυχώς πέρασα τη νόσο πολύ ελαφριά. Το αρνητικό στην όλη υπόθεση ήταν ότι μόλις διαγνώστηκα, φοβήθηκα, δεν ήξερα τι να περιμένω. Πράγμα φυσικό για μια νέα, άγνωστη ασθένεια. Μετά τις πρώτες λίγες ημέρες ησύχασα. Ήταν πολύ καθησυχαστική η αντιμετώπιση από τους ανθρώπους μου. Έχω δυο οικογένειες, η μία βιολογική και η άλλη τα παιδιά στη δουλειά, εμπρός και πίσω από τις κάμερες», εξομολογήθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «Reallife».

Στάθης Παναγιωτόπουλος

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο διάστημα της καραντίνας και συγκεκριμένα τι ήταν αυτό που το ενόχλησε. «Δεν είχε και τεράστια διαφορά από την προσωπική μου κανονικότητα. Ούτως ή άλλως, δεν είμαι πολύ της εξόδου, πάντα προτιμώ το βιβλίο μου, τη μουσική ή το θέαμα μου. Με ενόχλησε πάρα πολύ το ότι δεν μπορούσα να πάω ένα ταξίδι. Έτσι ανακάλυψα ότι πέτρα που δεν κυλάει χορταριάζει. Επίσης, ανακάλυψα πόσο σημαντική και ψυχοθεραπευτική είναι μια θερμή αγκαλιά με έναν άνθρωπο που αγαπάς», πρόσθεσε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top