Χριστίνα Μπόμπα: Μας δείχνει το «καινούργιο» σώμα της χωρίς ρετούς

«Εγώ και το καινούργιο μου σώμα! Είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ!»

Πρόσφατο βίντεο της Χριστίνας Μπόμπα όπου μιλούσε για το σώμα της και την εγκυμοσύνη

Η ζωή της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη άλλαξε ολοκληρωτικά στις 23 Ιουνίου, όποτε και ήρθαν στη ζωή οι δίδυμες κόρες τους, κάνοντας πιο ευτυχισμένους από ποτέ τους γονείς τους.

Χριστίνα Μπόμπα: Η πιο γλυκιά καλημέρα μαζί με τις δίδυμες κόρες της

Η Χριστίνα Μπόμπα έχει μιλήσει πολλές φορές για τη δυσκολία που αντιμετωπίζει στο να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης, όμως, όπως έχει πει, δεν το βάζει κάτω και από τον Σεπτέμβριο θα κάνει σκληρή γυμναστική και διατροφή για να αποκτήσει ξανά τη σιλουέτα που διατηρούσε πριν μείνει έγκυος.

μπομπα σώμα κιλά

μπόμπα τανιμανιδης

Αυτή τη φορά η τρυφερή μανούλα αποφάσισε να μοιραστεί με τους followers της τη «γυμνή» αλήθεια της και να έστειλε ένα πολύ σπουδαίο μήνυμα σε όλες τις γυναίκες.

Η influencer φόρεσε το μαγιό της και πόζαρε στον φακό, δείχνοντάς μας το «καινούργιο» της σώμα, όπως χαρακτηριστικά το αποκάλεσε. Χωρίς φίλτρα, ρετούς ή μακιγιάζ η Χριστίνα παρουσίασε τη νέα εικόνα του σώματός της και είπε ότι είναι ευγνώμων για το τεράστιο δώρο που της χάρισε. 

Η Μπόμπα για το σώμα της: «Δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου, είχα πάθει σοκ!»

«Εγώ και το καινούργιο μου σώμα! Είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ… κι ευγνωμονώ το σώμα μου που έφερε στον κόσμο 2 πολύτιμα πλασματάκια!», σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης που πήρε «φωτιά» από θετικά likes και σχόλια στο Instagram

Δες τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Χριστίνα Μπόμπα με το «καινούργιο» της σώμα:

μπομπα

χριστινα μπομπα κιλα εγκυμοσυνης
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top