Η Μπόμπα για το σώμα της: «Δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου, είχα πάθει σοκ!»

Απαντά αν επανέρχεται το σώμα της μετά τη γέννα

Ένα από τα καθιερωμένα της Q&As στο Instagram θέλησε να κάνει το απόγευμα της Παρασκευής η Χριστίνα Μπόμπα με σκοπό να απαντήσει σε πολλές από τις ερωτήσεις και τις απορίες των διαδικτυακών της φίλων.

Μία από τις ερωτήσεις τους ήταν αν επανέρχεται το σώμα της μετά από τη γέννα της. Να θυμίσουμε ότι η όμορφη influencer έφερε στον κόσμο πριν λίγες μέρες δύο δίδυμα κοριτσάκια, τα πρώτα της παιδάκια με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Σάκης Τανιμανίδης: Κρατάει αγκαλιά τη μία κόρη του και η άλλη κλαίει!

Στην ερώτηση λοιπόν για την «επαναφορά» στο σώμα της, η Χριστίνα Μπόμπα απάντησε: «Επανέρχεται αλλά αργά και βασανιστικά. Στην αρχή δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου, είχα πάθει σοκ αλλά τελικά κάθε μέρα και καλύτερα. Δεν ξέρω που βλέπω μερικές φορές φωτογραφίες από γυναίκες που γέννησαν και μετά είναι έτοιμες να βγουν στην παραλία. Εμένα δεν έχει συμβεί αυτό. Ξέρω ότι θα πάρει χρόνο, το βλέπω ήδη στο σώμα μου, έχει αλλάξει πολύ αλλά δεν πειράζει, από Σεπτέμβρη θα μπούμε σε ρυθμό όλες μαζί γερά και δυνατά, μετά το καλοκαιράκι για να γυμναστούμε και να τρώμε υγιεινά και μπούμε σε μία σειρά. Προς το παρόν είναι το τελευταίο που σκέφτομαι».

μπομπα

Το σώμα της Χριστίνας Μπόμπα μερικές μέρες μετά τη γέννα της
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top