Τούνη: Οργισμένες αντιδράσεις στα social μετά τη δήλωση για τους Παξούς

«Ο κόσμος δε θέλει να δουλέψει» είχε πει η influencer

Για μία ακόμη φορά βρέθηκε στο στόχαστρο των social media η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, influencer και επιχειρηματίας Ιωάννα Τούνη.

ιωαννα τουν ηδηλωση παξοί παξούς

Συγκεκριμένα, η Τούνη προκάλεσε σάλο και τα social media πήραν «φωτιά» μετά τη δήλωσή της για τους Παξούς, όπου πέρασε μέρος των διακοπών της.

Προς έκπληξή της μάλιστα, διαπίστωσε πως το ωράριο καταστημάτων εκεί άλλαξε μετά το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για τις υψηλές θερμοκρασίες και τον καύσωνα στη χώρα μας.

«Έχω πάθει σοκ εδώ. Όλα τα ταβερνάκια εστιατόρια κλείνουν το μεσημέρι και ανοίγουν το απόγευμα. Και είναι high season 1 Αυγούστου. Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει. Μάλλον έχουν πολλά λεφτά οι Παξοί  Τέλος πάντων, απ΄ ό, τι καταλάβατε πήγαμε σε ένα  από τα μοναδικά που λειτουργούσαν αυτή την ώρα και φάγαμε», έγραψε στο Ιnstagram εκφράζοντας το παράπονό της.

Πολλοί χρήστες των social media κατηγόρησαν δημόσια την influencer πως δεν αντιλαμβάνεται τη δυσκολία στο να δουλεύει κάποιος στην εστίαση με 40 βαθμούς.

Δείτε μερικές οργισμένες αντιδράσεις:

 

 

 

 

Το σχόλιο του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο Twitter για τη νέα δήλωση της Ιωάννας Τούνη:

ουγγαρεζος τούνη

«Γιατί ρε Τούνη» έγραψε με νόημα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο Twitter.

Ιωάννα Τούνη: Πόσους followers έχασε μετά την ανάρτηση για τους Παξούς

Η Ιωάννα Τούνη έχει χάσει followers μετά από την τοποθέτησή της, καθώς από 800.000 που την ακολουθούσαν, πλέον την ακολουθούν 798.000.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top