The bodies: Τα ωραιότερα κορμιά της ελληνικής showbiz

Οι επώνυμες ελληνίδες έχουν βγει στις παραλίες

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και ήδη οι επώνυμες ελληνίδες έχουν βγει στις παραλίες εντυπωσιάζοντας με τα καλοσχηματισμένα σώματά τους.

Φαίη Σκορδά 

Η Φαίη Σκορδά παρά το γεγονός πως είναι μητέρα δυο παιδιών διαθέτει το πιο τέλεια και αψεγάδιαστο κορμί της ελληνικής showbiz. Η 41χρονη παρουσιάστρια παρ’ ότι δεν ακολουθούσε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα γυμναστικής τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να διατηρήσει μία εντυπωσιακή σιλουέτα.

Φωτογραφία: Instagram

Ντορέττα Παπαδημητρίου 

Σε μία από τις φωτογραφίες που ανέβασε η 41χρονη ηθοποιός, φαίνεται να ποζάρει στην παραλία φορώντας ένα στιλάτο μαγιό, το οποίο αναδεικνύει το εκπληκτικό κορμί της. 

Φωτογραφία: Instagram

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διανύει αδιαμφισβήτητα μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, αφού προετοιμάζει τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, δηλώνει full in love με τον σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και είναι πιο αδύνατη από ποτέ.
Η 34χρονη παρουσιάστρια εντυπωσίασε με το γυμνασμένο κορμί της.

Ελένη Φουρέιρα 

Η Ελένη Φουρέιρα γυμνάζεται και προσέχει τη διατροφή της, προκειμένου να διατηρεί αυτό το καλοσχηματισμένο κορμί. Η 34χρονη τραγουδίστρια επέλεξε να φορέσει μικροσκοπικό φλούο κίτρινο μπικίνι, που είναι η τελευταία λέξη της μόδας.

Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά έχει δημιουργήσει ένα άκρως μοδάτο λογαριασμό στο Instagram, όπου δίνει στιλιστικές συμβουλές, έμπνευση και παραδίδει μαθήματα κομψότητας, που εφαρμόζονται σε κάθε ηλικία. Ωστόσο, η 43χρονη παρουσιάστρια έχει καταφέρει να τα κάνει όλα αυτά και με τις καθημερινές εμφανίσεις της, ακόμα και εκείνες που γίνονται στην παραλία. Το κορμί της κόβει την ανάσα!

Δέσποινα Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε μια φωτογραφία με ολόσωμο μαγιό και εντυπωσίασε -για ακόμα μια φορά- με την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Η 52χρονη τραγουδίστρια γυμνάζεται σχεδόν καθημερινά για να διατηρεί αυτό το σώμα!

Κατερίνα Στικούδη

Η Κατερίνα Στικούδη είναι 8 μηνών έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδί αν και δεν έχει παραδεχτεί δημοσίως την εγκυμοσύνη της.
Ωστόσο, η 34χρονη τραγουδίστρια διαθέτη ένα από τα πιο γυμνασμένα και καλλίγραμμα σώματα της ελληνικής showbiz. 

Φωτογραφία: NDP

Αθηνά Οικονομάκου 

Η 35χρονη ηθοποιός σχεδόν ενάμισι μήνα μετά τον ερχομό της κόρης της, φαίνεται πως έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης, κατά τη διάρκεια της οποίας είχε πάρει 18 κιλά.

Σμαράγδα Καρύδη

Υβόννη Μπόσνιακ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top