Κατερίνα Μουτσάτσου: Βάφτισε τον ενός έτους γιο της στην Αίγινα 

Κάνει οικογενειακές διακοπές στην πατρίδα της

Στην Ελλάδα βρίσκεται για τις καλοκαιρινές της διακοπές εδώ και λίγες ημέρες η Κατερίνα Μουτσάτσου. Ως γνωστόν η Ελληνίδα ηθοποιός τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες με τον σύζυγό της, Τσαρλς Κόμο, και τους δύο γιους τους

Κατερίνα Μουτσάτσου: Στο κρεβάτι με τον νεογέννητο γιο της!

Η Κατερίνα συνδύασε τις διακοπές της στην Αίγινα όπου διαθέτει εξοχική κατοικία, με τη βάφτιση του ενός έτους γιου της.

Η Κατερίνα Μουτσάτσου με τον... George Clooney της καρδιάς της /Φωτογραφία Instagram

Στο μυστήριο έδωσαν το «παρών» στενοί συγγενείς και λίγοι καλοί φίλοι της οικογένειας, ενώ την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η ίδια η Κατερίνα Μουτσάτσου, δημοσιεύοντας σε Facebook και Instagram φωτογραφίες από τη βάφτιση, σχολιάζοντας στη λεζάντα: «Σήμερα γιορτάζουμε – και ζούμε. Θα δούμε για αύριο. (Οι ετικέτες είναι μερικοί από τους ανθρώπους των οποίων η ύπαρξη κατέστη δυνατή αυτή τη στιγμή)».

Νονός του μικρού είναι ο Φίλιππος Δεσύλλας, που δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία με το βαφτιστήρι του γράφοντας χαρακτηριστικά: «Όταν μου ζητησαν να γίνω νονός σε αυτό το παιδί είπα αμέσως "ναι", γιατί αισθάνθηκα ότι θα είμαι και πνευματικός και πατέρας κι ό,τι μου ζητήσει! Το όνομα αυτού Αιμιλιανός-Ωρίων. Ευχαριστώ Κατερίνα και Τσαρλς»

Γέννησε η Κατερίνα Μουτσάτσου: Η πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο

.

Κατερίνα Μουτσάτσου: Ο γάμος και η δημιουργία οικογένειας

Η ηθοποιός που είχε μια αξιόλογη πορεία και στη γειτονική Τουρκία. παντρεύτηκε μυστικά τον Τσαρλς Κόμο με πολιτικό γάμο το 2013 στο Λος Άντζελες. Τον Ιανουάριο του 2017 έγινε μαμά για πρώτη φορά φέρνοντας στον κόσμο τον πρώτο γιο της, ενώ οκτώ μήνες αργότερα παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο στην Αίγινα. 

Κατερίνα Μουτσάτσου από Λος Άντζελες: «Κόλλησε η οικογένειά μου κορωνοϊό!»

Τον Ιούνιο του 2020, η ηθοποιός έγινε μαμά για δεύτερη φορά φέρνοντας στον κόσμο τον δεύτερο γιο της που πλέον έχει το όνομα Αιμιλιανός-Ωρίων.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top