Γιώργος Μαυρίδης: Δείτε τη στιγμή που κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του 

Η αντίδραση της Κρίστη Καθάργια

Δείτε απόσπασμα από το βίντεο της πρότασης γάμου του Γιώργου Μαυρίδη στην Κρίστη Καθάργια

Έναν ιδιαίτερα πρωτότυπο τρόπο για να κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του Κρίστη Καθάργια, βρήκε ο Γιώργος Μαυρίδης

Έχοντας ως βοηθούς τα δυο αγαπημένα του σκυλάκια, τη Μόλι και την Τσίχλα, ο παρουσιαστής και tattoo artist είχε κάνει τις απαραίτητες προετοιμασίες για να αποσπάσει το μεγάλο «ναι».

Γιώργος Μαυρίδης: Δείτε τα νέα τρυφερά ενσταντανέ με την Κρίστη Καθάργια

Το ζευγάρι βρέθηκε σε κάποια παραλία της Χαλκιδικής, με τον Γιώργο να έχει κρύψει το δαχτυλίδι που της έκανε την πρόταση στα μπαλάκια των σκύλων.

«Λοιπόν μάγκες, ήρθε η ώρα να κάνω πρόταση γάμου στη Κρίστη τώρα κι έχω οργανώσει κάτι πάρα πολύ καλό. Κάνω ότι μιλάω τώρα, δε με βλέπει και της έχω δώσει τις κάμερες και της έχω πει να με βοηθήσει σε κάτι γυρίσματα που ετοιμάζω. Έχω στήσει κάτι πολύ καλό για πρόταση γάμου», είπε ο παρουσιαστής στο βίντεο που πόσταρε στο YouTube. 

Όπως βλέπουμε η Κρίστη τα έχασε όταν είδε το δαχτυλίδι μέσα στο μπαλάκι του τένις που της έφερε η Μόλυ, ενώ την ίδια στιγμή ο Γιώργος Μαυρίδης της πρότεινε γονατιστός να γίνει γυναίκα του.

«Φυσικά μιλάω σοβαρά, δηλαδή τώρα είπες ναι; Θέλεις να με παντρευτείς;» της είπε ο παρουσιαστής κι εκείνη δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της. 

Κρίστη Καθάργια: Η φωτογραφία με τον Μαυρίδη στην πισίνα

H πρόταση γάμου έγινε έναν χρόνο πριν, ωστόσο ο Γιώργος τη μοιράστηκε με τους φίλους του στο Youtube την Κυριακή. Λίγο μετά έγραψε σε ανάρτησή του στο Instagram, ανεβάζοντας σχετικό στιγμιότυπο από την πρόταση γάμου: «2 χρόνια πριν γνωριστήκαμε. 1 χρόνο πριν τέτοια μέρα είπε το Ναι... Συνεχίζουμε....».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top