Αντώνης Ρέμος: Η απάντησή του για τις «καταναγκαστικές διακοπές»

Ο τραγουδιστής έδωσε εξηγήσεις για τη δήλωση που προκάλεσε σάλο

Αντώνης Ρέμος

Μπορεί η απουσία του από την Αθηναϊκή νύχτα να είναι κάτι παραπάνω από αισθητή, αλλά τελευταίο του τραγούδι "Εγώ γεννήθηκα ξανά" είναι Νο1 σε μεταδόσεις, σε όλα τα ραδιόφωνα τον τελευταίο μήνα!

Ρέμος-Μπόσνιακ: Στη Μύκονο με τον Ραμαζότι πριν το mini lockdown

Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε στο Δημήτρη Μάρκο και το Real Fm και απάντησε στα «πυρά» που δείχτηκε για τις «αναγκαστικές διακοπές», ενώ αποκάλυψε τα σχέδιά του για το αν, πότε και κάτω από ποιες προϋποθέσεις θα επιστρέψει!

Όπως είπε ο κορυφαίος καλλιτέχνης, οι συνθήκες που επικρατούν, με τα συγκεκριμένα πρωτόκολλα που εφαρμόζονται, δεν του δίνουν την «ελευθερία» που θα επιθυμούσε για να πάρει την απόφαση να βγει ξανά στις πίστες!

Οι προετοιμασίες ωστόσο για τη "μεγάλη επιστροφή" του συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς και -όπως αποκάλυψε- όταν με το καλό του το επιτρέψει η κατάσταση και "επιστρέψει", οι φίλοι του θα βρεθούν μπροστά σε κάτι... πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα!

Να σας θυμίσουμε πως ο τραγουδιστής είχε εκφράσει τη δυσαρέσκιά του για το Lockdown στη Μύκονο καθώς τον εμπόδισε να δουλέψει και έτσι πήγε «καταναγκαστικές διακοπές» στη Σαντορίνη.

Πηγή: http://www.markos.tv/

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top