Ρέμος-Μπόσνιακ: Στη Μύκονο με τον Ραμαζότι πριν το mini lockdown

O Αντώνης Ρέμος σχολίασε τα περιοριστικά μέτρα που επιβλήθηκαν στη Μύκονο

Έτσι πέρασαν στη Μύκονο Ρέμος-Μπόσνιακ-Ραμαζότι

Στη Μύκονο παρέα με τον Αντώνη Ρέμο και τη σύζυγό του Υβόννη Μπόσνιακ πέρασε τις καλοκαιρινές του διακοπές του ο διάσημος Ιταλός τραγουδιστής Έρος Ραμαζότι.

Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ: Full in love στη Μύκονο

Όπως φαίνεται και στα Instagram Stories της Yβόννης, του Ραμαζότι αλλά και σε ανάρτηση που έκανε ο Αντώνης Ρέμος, οι τρεις τους μαζί και με άλλους εκλεκτούς φίλους, έκαναν μια πολύ όμορφη παρέα.

Υβόννη Μπόσνιακ: Η νέα selfie στην πισίνα δίχως ίχνος μακιγιάζ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antonis Remos (@aremovic)

 

Όλα αυτά όμως μέχρι το βράδυ του Σαββάτου όπου και επιβλήθηκαν περιοριστικά μέτρα τη Μύκονο, λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κορωνοϊού.

Ο Αντώνης Ρέμος για τα νέα μέτρα στη Μύκονο - «Πετύχαμε την ανοησία της αγέλης»

Μάλιστα για τα νέα αυτά μέτρα μίλησε ο Αντώνης Ρέμος στην εκπομπή «Σου Κου Family», σε ζωντανή σύνδεση από τη Σαντορίνη.

«Χαίρομαι που στη Σαντορίνη έχουμε κόσμο σε αντίθεση με άλλα νησιά που αδειάζουν λόγω των τελευταίων εξελίξεων. Είναι λυπηρό και δραματικό για τη Μύκονο εν μέσω καλοκαιριού να παίρνονται τέτοιες αποφάσεις. Δεν γίνεται να παίρνονται με τέτοιο τρόπο. Θα μπορούσαν να το είχαν προβλέψει και θλίβομαι» είπε ο Αντώνης Ρέμος.

«Δεν σβήνεις τη μηχανή όταν το καράβι είναι εν μέσω καταιγίδας. Δεύτερον ποιος ο λόγος να κλείσεις την μουσική; Όταν είναι ένας χώρος για εμβολιασμένους, δεν μπορείς να λες ότι θα έχει 75% πληρότητα. Εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε. Απαγορεύεται να διασκεδάσεις. Ποιος ο λόγος να εμβολιαστείς δηλαδή; Όλα αυτά που γίνονται αποτρέπουν από το να κάνεις το εμβόλιο. Όποιος το έκανε το έκανε κι όποιος δεν το έκανε, δεν το έκανε. Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους. Παρέδωσαν τα κλειδιά στους λοιμωξιολόγους γιατί γνωρίζουν αλλά πρέπει να παρθούν καλύτερες αποφάσεις. Κάπου χάθηκε το μέτρο κι ο σχεδιασμός. Θεωρώ ότι πετύχαμε την «ανοησία» της αγέλης, όχι την ανοσία… Εμβολιαστήκαμε για να νιώσουμε ασφαλείς και δε νιώθουμε.» πρόσθεσε.

Ο Αντώνης Ρέμος για τις διακοπές του με τον Έρος Ραμαζότι

«To τελευταίο διάστημα το πέρασα με τον αγαπημένο και παγκοσμίου φήμης τραγουδιστή Έρος Ραμαζότι. Ήταν πάνω από 15 ημέρες στη Μύκονο. Κάθε φορά που έρχεται στην Ελλάδα μου λέει πως θα έρθει και του χρόνου», είπε ο Αντώνης Ρέμος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top