Βίσση – Βανδή: Βίντεο από την πρώτη τους συνάντηση στο σπίτι του Κοκλώνη!

Δείτε τι ανέβασε ο Νίκος Κοκλώνης

Η «ιστορική» συνάντηση τα περασμένα Χριστούγεννα της Άννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή έχει μείνει αξέχαστη! Οι δυο γυναίκες τραγούδησαν για πρώτη φορά μαζί στο χριστουγεννιάτικο J2US, τον περασμένο Δεκέμβρη. 

Βανδή – Ντέμης: Όταν η Δέσποινα τραγουδούσε στο πάτωμα και κανείς δεν ήξερε

Ωστόσο, η πρώτη πραγματική συνάντηση που είχαν η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή είχε γίνει νωρίτερα, στο σπίτι του Νίκου Κοκλώνη.

Με αφορμή, λοιπόν, τα σημερινά γενέθλια της Δέσποινας Βανδή, ο Νίκος Κοκλώνης δημοσίευσε για πρώτη φορά βίντεο από εκείνη την πρώτη συνάντηση των δύο τραγουδιστριών στο σπίτι του.

Κάτω από το βίντεο, ο Νίκος Κοκλώνης έγραψε τα εξής: «Δέσποινα Βανδή εσύ έχεις γενέθλια, σε μένα όμως φέτος, μαζί με την απόλυτη Άννα Βίσση, κάνατε το μεγαλύτερο δώρο -από αυτά τα ανεπανάληπτα! Τι εννοώ; Το one of a kind δώρο μου ήρθε τα περασμένα Χριστούγεννα στην πρώτη σας συνάντηση με την Άννα στο σπίτι μου -ήμουν ο πιο τυχερός άνθρωπος (μεγάλος fan και των δυο σας) που σας άκουσα να τραγουδάτε μαζί α καπέλα. Ήταν εκείνη την ημέρα που ουσιαστικά βρεθήκατε πρώτη φορά μαζί, μιλήσατε για τόσα πολλά κ συμφωνήσατε να βάλετε φωτιά στη σκηνή του just.

Χωρισμός Βανδή - Ντέμη: Τα δάκρυα της Δέσποινας την ώρα που τραγουδούσε

Δε γράψαμε μόνο τηλεοπτική ιστορία, αλλά έγινε και η αρχή μια ωραίας φιλίας ανάμεσά σας. Αυτό πάντα θα με συγκινεί! Μέσα από αυτά που ξεκινήσαμε εκείνο το βράδυ, η Άννα, εσύ, ο Γιώργος Αρσενάκος και εγώ γεννήθηκε η έμπνευση για πολλά ακόμα που έρχονται σύντομα! Για να κλείσω με κάτι δικό μου - γούτσου γούτσου και χρόνια σου πολλά! Love you σου αξίζουν τα καλύτερα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top