Σήμερα η κηδεία του Βοσκόπουλου - Η παράκληση της Γκερέκου

Τι ζήτησε η σύζυγός του τραγουδιστή μέσω Facebook

Σήμερα, Τετάρτη (21/7), στις 15.00 θα γίνει η κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου, στο παρεκκλήσι των Αγίων Θεοδώρων, που βρίσκεται εντός του Α' Νεκροταφείου.

Τόλης Βοσκόπουλος: Ποιος ήταν ο «πρίγκιπας» του ελληνικού τραγουδιού

Τόλης Βοσκόπουλος: Τα δέκα τραγούδια που άφησαν εποχή

Στις 15.00 το μεσημέρι της Τετάρτης, η κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου στο Α' Νεκροταφείο

Στις 15.00 το μεσημέρι της Τετάρτης, η κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου στο Α' Νεκροταφείο/ φωτογραφία NDP

Από τις 12.00 το μεσημέρι η σορός του «πρίγκιπα» του ελληνικού τραγουδιού, που «έφυγε» από τη ζωή προχθές, σε ηλικία 81 ετών, μετά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη, θα βρίσκεται στην ειδική κλιματιζόμενη αίθουσα του κοιμητηρίου προκειμένου να έχουν την ευκαιρία να τον αποχαιρετήσουν οι δικοί του.

Το τελευταίο «αντίο» στον ανεπανάληπτο τραγουδιστή θα πραγματοποιηθεί, τιμής ένεκεν, με δημοτική δαπάνη μετά από απόφαση του Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη.


«Ο πρίγκιπας ξεκίνησε σήμερα για το τελευταίο του ταξίδι. Μοναδικός σε όλα του, έγραψε τη δική του ιστορία στο ελληνικό τραγούδι και ήταν πάντα εκεί. Στη χαρά, στη λύπη, στην αγάπη. Καλό ταξίδι Τόλη. Ανεπανάληπτος» ήταν το μήνυμα του Δημάρχου Αθηναίων για την απώλεια του τραγουδιστή.

Η παράκληση της Άντζελας Γκερέκου

Η σύζυγος του αείμνηστου τραγουδιστή, Άντζελα Γκερέκου, με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook απηύθυνε παράκληση σε όσους παρευρεθούν στην κηδεία, να τηρήσουν τους κανόνες δημόσιες υγείας.

Τόλης Βοσκόπουλος: Το τραγούδι – αφιέρωση στη σύζυγό του, Άντζελα Γκερέκου

«Στις 15:00 το τελευταίο αντίο στον Τόλη μας ,στο πρώτο νεκροταφείο!!! Θέρμη παράκληση να τηρηθούν οι κανόνες δημόσιας υγείας για την προστασία όλων! Σας ευχαριστούμε θερμά για όλα!!» ανέφερε η Άντζελα Γκερέκου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top