Ο Παύλος Χάππιλος μας συστήνει τους γονείς του

Έχει πάρει χαρακτηριστικά και από τη μαμά και από τον μπαμπά

Δείτε όσα είπε ο Παύλος στο star.gr λίγο μετά τον μεγάλο τελικό του MasterChef 5

Ο Παύλος Χάππιλος ήταν ένας από τους πιο αγαπημένους παίκτες του MasterChef 5 και όπως φαίνεται, θα συνεχίσει να μας απασχολεί για πολύ καιρό ακόμα, καθώς έχει αφήσει το στίγμα του και έχει συγκινήσει με τις εξομολογήσεις του για τη διαφορετικότητα . Φυσικά όμως, ήταν και ένας από τους καλύτερους μάγειρες του διαγωνισμού. 

Γιάννης Κότσιρας: «Έβλεπα το MasterChef για τον Παύλο»

Το πρωί της Παρασκευής, ο Παύλος θέλησε να μοιραστεί με του διαδικτυακούς του φίλους μία φωτογραφία με τους δύο γονείς του και μας τους σύστησε. Όπως βλέπουμε, έχει πάρει χαρακτηριστικά και από τους δύο γονείς του!

«Introducing… the Χάππιλοι! Είμαι πολύ τυχερός που οι γονείς μου ήταν πάντα εκεί, ακόμα και όταν δεν τους ήθελα! Μπορεί να ξέρουν όλα τα κουμπιά μου, και πολλές φορές να τα πατάνε όλα μαζί λες και προσπαθούν να αλλάξουν κανάλι στο σκοτάδι, αλλά τους αγαπώ άπειρα!» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας του ο ζαχαροπλάστης.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε ο Παύλος Χάππιλος:

παυλος χαπιλλος

Ο MasterChef μάλιστα πριν από λίγο καιρό είχε μιλήσει και για το πότε αποκάλυψε στους γονείς του τις σεξουαλικές του προτιμήσεις. Όπως είπε, έκανε coming out σε ηλικία 12 ετών στους φίλους του, ενώ στους γονείς του λίγα χρόνια αργότερα, στα 17 του.

Παύλος Χάππιλος: «Αποκάλυψα τις προτιμήσεις μου στους γονείς μου στα 17»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top