Δανάη Μπάρκα: Η εξομολόγηση για τους πρώην συντρόφους

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια επέστρεψε για λίγες ώρες στην Αθήνα

Η Δανάη Μπάρκα αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό την περασμένη Παρασκευή και ξεκίνησε ήδη τις καλοκαιρινές της διακοπές! 

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια επέστρεψε για λίγες ώρες στην Αθήνα και αποφάσισε να απαντήσει στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων στο Instagram. 

Δανάη Μπάρκα - Απόστολος Ρουβάς: Κοινές διακοπές μετά το τέλος της εκπομπής

Σε μια από τις ερωτήσεις, μία της follower θέλησε να μάθει την άποψή της για το αν γυρνάμε σε πρώην συντρόφους μας…
«Άλλο ένα θέμα που ρωτάτε πολύ (και πολλοί). (Όχι ότι είμαι ψυχολόγος αλλά θα πω και εγώ τη γνώμη μου) Θεωρώ ότι υπάρχει όλο αυτό το “ταμπού” με τους πρώην χωρίς λόγο. Ναι, αν ένας κύκλος δεν έχει κλείσει και θεωρούμε ότι χρειαζόμαστε χρόνο για να πάρουμε αποφάσεις και να οριστικοποιηθεί μέσα μας το τι συμβαίνει, γυρνάμε.

Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και παίζει μεγάλο ρόλο η συγκυρία και οι άνθρωποι. Γυρνάμε αν νιώθουμε ότι θέλουμε να είμαστε εκεί… Όχι από ανασφάλεια, όχι από φόβο (μοναξιάς) όχι από αδυναμία. Από θέληση να τα κάνουμε όλα. Και αν θεωρούμε ότι κάτι έχει να δώσει ακόμα να το διεκδικούμε, να το δείχνουμε και να το φωνάζουμε πριν το χάσουμε» απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια η Δανάη Μπάρκα.

Η Δανάη Μπάρκα για αρκετά χρόνια διατηρούσε σχέση με τον Πάνο Αδαμόπουλο, με τον οποίο είχαν χωρίσει και είχαν κάνει μια προσπάθεια επανασύνδεσης. Ωστόσο, ο οριστικός χωρισμός ήρθε τον περασμένο Μάρτιο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top